Denne artikel er sponsoreret
Torsten Brix

Elsker du også at se sport?

Undgå afbrydelser med godt bredbånd.
Du har sikkert prøver det. Du sidder med alle gutterne og ser århundredets fodboldkamp. Der kommer en lang bold fra kanten ind i feltet, din yndlingsangriber hopper op og skal lige til at lægge den i mål. Men vent – hvad sker der – streamingen af kampen er gået i stå, og I sidder alle sammen i uforløst spænding. Dette kunne have været undgået med det rigtige bredbånd.

Det lyder som lidt af et skrækscenarie for enhver sportsfan, men det sker faktisk tit og for flere, end man tror. Det er simpelthen ens bredbånd, der ikke kan følge med, når dette sker, og det kunne faktisk være undgået. Med stabil og billig bredbånd undgår du forfærdelige situationer som denne.

Hurtigt internet har en større betydning for streaming, end man tror, og det er derfor, at de fleste helt overser den faktor. Så hvis du vil gøre dig selv en tjeneste til næste kamp, så få tjekket, om du skal have den helt store pakke med 1000 Mbit, eller hvad dit nuværende upload/download er. Så undgår du nemt afbrydelser under EM.

Det handler selvfølgelig også om, hvilken bredbånd-pris du er klar til at give for en kamp uden afbrydelser. De fleste skal dog give en lavere pris, end de egentligt regner med. Det er. fordi flere tror, at streaming kræver mere, end det egentligt gør. Det er vigtigt, at man gør op med sig selv, hvor vigtige diverse kampe er. Kan du overleve med en EM-finale, der hakker hvert andet minut, eller har du behovet for en kamp, der kører som smurt?


Bredbånd-hastighed
Det meste af det kan koges ned til hastigheden på dit bredbånd. Måske er de ovennævnte 1000 Mbit lige i overkanten, hvis det kun er til streaming, men streaming kræver alligevel mere, end mange tror.

Derfor er det vigtigt, at du som sagt tjekker, hvad dit upload/download i forvejen er, og om det er på tide med en opgradering. Forbrugerrådet tænk har lavet en guide, hvor du kan se virka, hvor mange Mbit du skal bruge for at streame.

Når du ved, hvor mange Mbit du har behov for, for at kunne se dit yndlingshold tage trofæet med hjem, har du også en langt bedre forståelse for, hvor meget det egentlig kommer til at koste dig. Disse to ting går nemlig hånd i hånd, og når du først har styr på dette, kan du altså få noget forholdsvist billig bredbånd.


Vær på den sikre side
Enhver fodbold-elsker vil hellere være hjemme ti minutter før kampen starter, end to minutter efter. Det er lidt det samme koncept med dit bredbånd. Det er bedre end at være på den sikre side, end at sidde og se en kamp med afbrydelser. Så derfor er det billigste bredbånd måske ikke løsningen til optimal streaming, men det behøver heller ikke at være det dyreste.

Når du først har fundet ud af, hvor meget bredbånd-hastighed du behøver, kan du nemlig få bredbånd til en ganske fornuftig pris. Så hvis du vil gøre dig selv en tjeneste, så få styr på forarbejdet, så du kan få det bedste bredbånd til den bedste kamp.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER