Daniel Fisker

Præsident om Camavinga: Alt er muligt

Stortalentet Eduardo Camavingas fremtid er usikker. Sikkert er det dog, at han ikke er billig.
Noget kunne tyde på, at Rennes er nødt til at sælge Eduardo Camavinga denne sommer, hvis Ligue 1-klubben vil have det højest mulige beløb for det 18-årige stortalent. Camavinga har et år tilbage af sin kontrakt, som han efter sigende ikke ønsker at forlænge.

Camavinga er et varmt navn på rygtebørsen, og den unge franskmand er sandsynligvis på blokken i de fleste af Europas største klubber. Rennes-præsidenten Nicolas Holveck løfter sløret for, at der fortsat forhandles om en kontraktforlængelse, selvom Camavinga kan tænkes at forlade Rennes denne sommer.

- Der forhandles fortsat. Alt er muligt – enten et salg i dette transfervindue, hvis der kommer et bud, som tilfredsstiller alle, eller en kontraktforlængelse, udtaler Nicolas Holveck ifølge Manchester Evening News.

- Han kommer ikke til at forlade klubben billigt. Vi har haft masser af forhandlinger, men intet er sikkert – hverken det ene eller det andet.

Manchester United og Paris Saint-Germain er efter sigende de mest seriøse bejlere til Camavinga, som – set i lyset af hans kontraktsituation i Rennes – kan købes for 222 millioner kroner denne sommer. Det må siges at være spotpris for en spiller, som ifølge Transfermarkt er knap det dobbelte værd.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER