Det læser brugerne på INDKAST lige nu

Philip Sinkbæk Jensen

Fredagens internationale rygter

Nedenfor er en oversigt over fredagens internationale rygter.
Real Madrid-manageren, Carlo Ancelotti, ønsker at få ledelsen til at købe den 29-årige Liverpool-angriber, Mohamed Salah, hvis en aftale med Paris Saint-Germain og 22-årige Kylian Mbappé ikke går igennem denne sommer. (Fichajes)

Sidste sæsons spanske mestre, Atletico Madrid, er blevet sat i forbindelse med Manchester Uniteds 28-årige engelske midtbanespiller, Jesse Lingard, som også er ønsket i West Ham, hvor Lingard gjorde god profil i sidste sæson. (90min)

Fiorentina ønsker at holde fast i sin 21-årige serbiske angriber, Dusan Vlahovic, ved at tilbyde serberen en ny kontrakt. Dette er til trods fra interesse fra Liverpool og Tottenham. (Calciomercato)

Real Madrid har accepteret at den 28-årige franske centerback, Raphael Varane, ikke vil underskrive en ny kontrakt med Kongeklubben ovenpå et bud fra Manchester United. (Goal)

Alternativt, hvis United ikke får underskrevet med Varane, så vil Atletico Madrids 30-årige engelske back, Kieran Trippier, også være et emne for Manchester United. (Sun)

AC Milan har afvist et bud fra Paris Saint-Germain på 296 millioner kroner for den 23-årige franske midtbanespiller, Theo Hernandez. (Tuttosport)

Inter insisterer på, at den italienske EURO2020-vinder, Nicolo Barella, er urørlig selvom at rygterne går på, at den 24-årige midtbanespiller er ønsket i Liverpool og Manchester United. (Fabrizio Romano på Twitter)

Juventus vil presse på i ønsket om at tilknytte den 24-årige brasilianske angriber, Gabriel Jesus, fra Manchester City. (Sun)

Den 26-årige Chelsea-forsvarsspiller, Emerson Palmieri, er på blokken hos Inter, Roma og Napoli. (Calciomercato)

Napoli ønsker også at købe den 23-årige uruguayanske venstre back, Mathias Oliviera, fra Getafe. (Calciomercato)

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER