Det læser brugerne på INDKAST lige nu

Christian Bang Jensen

Dortmund udelukker salg af Erling Haaland efter Chelsea-interesse

Interessen for Erling Haaland er stor, men efter Chelsea har forhørt sig hos nordmandens tyske klub, har denne slået fast, at angriberen ikke kommer til at skifte i dette transfervindue.


Den eneste markante profil, der forlader Dortmund i dette transfervindue, bliver kantspilleren Sancho. Det slår den tyske klub angiveligt fast overfor BBC, der fortæller, at selvom interessen for Erling Haaland er stor, bliver der ikke givet efter for bud på den snart 21-årige angriber.

Tidligere på ugen blev der spekuleret i, at Chelsea skulle have afgivet et bud på omkring 1.3 milliarder kroner for Erling Haaland, men ifølge BBC var der ikke tale om et officielt bud. Foruden Chelsea har også Manchester City og Paris Saint-Germain vist interesse for vidunderbarnet, der siden skiftet til Dortmund i 2020 har scoret 40 Bundesliga-mål i 43 kampe, og som gennem karrieren har scoret 20 Champions League-kasser i blot 16 kampe.

Dortmund har kontrakt med Erling Haaland til 2024, men der ligger også en ”Gentlemanaftale” mellem klub og spiller om, at den lynhurtige målræv skal sælges såfremt Dortmund ikke spiller med i den bedste europæiske turnering. Det var tæt på at blive aktuelt i denne sæson, men ”Die Schwartzgelbe” sluttede akkurat i top-4 i Bundesligaen i seneste sæson, og derfor vælger klubben fra det vestlige Tyskland at holde på nordmanden i yderligere en sæson.

De sortgule er ikke blege for at overholde deres gentlemanaftaler. Tidligere på sommeren kom det frem, at Sancho skifter til Manchester United, og Dortmund havde en klar aftale med den engelske kantspilleren om et salg, hvis der kom et retfærdigt bud på ham.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER