Det læser brugerne på INDKAST lige nu

Konrad Cornelius Rasmussen

Stor Arsenal-stjerne klar til at gå ned i løn for at slippe væk

Den spanske back Hector Bellerin prøver ihærdigt på at slippe væk fra London-klubben. Meget tyder på, at Inter er hans næste destination, og den 26-årige er klar til at gå markant ned i løn for at få det til at ske.
Det er ikke mange år siden, at Hector Bellerin var regnet som et af de helt store talenter i international fodbold. Arsenal-spilleren kombinerede en blændende fart og fremragende blik for spillet, men de gode takter er aldrig rigtig blevet forløst.

Ifølge det italienske medie Tutto Mercato, så skulle Inter være klar med en flugtvej for backen. Den interesse skulle være gengældt fra Hector Bellerin, der godt kan se sig selv hos de italienske mestre, og han skulle endda være klar til at gå markant ned i løn for at komme til Christian Eriksens klub.

Arsenal vil dog i første omgang kun gå med til en lejeaftale, men det er Inter ikke interesserede i. De vil hente spanieren på en permanent aftale som afløser for Achraf Hakimi, der tidligere på sommeren skiftede til Paris Saint-Germain.

Hector Bellerin har spillet 239 kampe for ”The Gunners”. Han har scoret ni mål og lavet 29 oplæg.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER