Det læser brugerne på INDKAST lige nu

Daniel Fisker

Onsdagens internationale rygter

Gianluigi Donnarumma kan blive Paris Saint-Germain-spiller allerede i dag, mens Robert Lewandowski kan være på vej til Real Madrid.
Paris Saint-Germain vil være parate til at præsentere den tidligere AC Milan-målmand Gianluigi Donnarumma, inden denne uge er forbi. (Daily Express)

Gianluigi Donnarumma lander i Paris i løbet af onsdagen, hvor han kommer til at underskrive en femårig kontrakt med Paris Saint-Germain. (RMC Sport)

Paris Saint-Germains hidtidige førstevalg på målmandsposten, Keylor Navas, bliver sandsynligvis i den franske hovedstadsklub, selvom Gianluigi Donnarumma melder sin ankomst. (ESPN)

Bayern Münchens målmaskine Robert Lewandowski øjner et skifte til Real Madrid, som han drømmer om at spille for. (AS)

Bayern München pønser på eventuelt at erstatte Robert Lewandowski med PSV Eindhoven-offensivspilleren Cody Gakpo. (ESPN)

Sassuolo-midtbanespilleren Manuel Locatelli, som netop har vundet EM, er smigret over, at Juventus efter sigende er interesserede i ham. (AS)

To tyrkiske klubber – Adana Demirspor og Rizespor – er interesserede i den klubløse Yannick Bolasie. (Fabrizio Romano)

Paris Saint-Germain-angriberen Mauro Icardi kan være på vej tilbage til Italien, hvor AS Roma og AC Milan efter sigende er interesserede i den tidligere Inter-angriber. (Calciomercato)

Sassuolo-kantspilleren Jérémie Boga kan være på vej til Atalanta, som dog er tilbageholdende i forhold til at betale de 186 millioner kroner, som ivorianeren efter sigende er værd. (Calciomercato)

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER