Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Daniel Fisker

Mandagens internationale rygter

Den danske EM-sensation Mikkel Damsgaard kan nu være på vej til Real Madrid, mens Lionel Messi ser ud til at fortsætte i FC Barcelona.
Real Madrid har sluttet sig til den gruppe af klubber, som i øjeblikket er sat i forbindelse med danske Mikkel Damsgaard. Sampdoria er dog ivrige efter at beholde den 21-årige dansker i yderligere en sæson, før han skal sælges. (Tuttosport)

Napoli er ivrige efter at slippe af med forsvarsgeneralen Kalidou Koulibaly og den spanske midtbanespiller Fabian Ruiz, fordi Serie A-klubben prioriterer at reducere udgifterne til lønninger. ”Gli Azzurri” har dog endnu ikke modtaget et tilfredsstillende bud på hverken Koulibaly eller Ruiz. (Calciomercato)

Lionel Messi ser nu ud til at blive i FC Barcelona. Den argentinske superstjerne kommer efter al sandsynlighed til at underskrive en ny kontrakt med den catalanske storklub. Messi er således blevet registreret som La Liga-spiller forud for den nye sæson. (AS)

FC Barcelona er interesserede i Lille-midtbanespilleren Renado Sanches, men den catalanske storklub kan ikke købe det portugisiske stortalent på grund af den økonomiske situation i Barcelona. (Le10 Sport)

Italiens 36-årige forsvarsgeneral Giorgio Chiellini kommer til at underskrive en etårig kontraktforlængelse med Juventus i denne uge. Det betyder, at europamesteren vil være Juventus-spiller indtil sommeren 2022. (Fabrizio Romano)

Den nye Bayern München-træner Julian Nagelsmann har afvist, at den sydtyske storklub skulle være interesseret i den italienske landsholdsstjerne Federico Chiesa, som i sidste sæson var udlejet fra Juventus til Fiorentina, fordi den 23-årige italiener er god men dyr. (Goal)

1. FC Kölns tyske U21-landsholdsspiller Ismail Jakobs er på vej til AS Monaco. (Sky Sports)

Den italienske landsholdsangriber Andrea Belotti vil snart bestemme sig for, om han vil forlænge sin kontrakt med Torino. José Mourinhos AS Roma er favoritter til at få fingrene i den 27-årige angriber, hvis han ender med at forlade Torino. (Sky Sports Italy)

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER