Det læser brugerne på INDKAST lige nu

Niels Nedergaard

Manchester City lurer på FCM-komet

Den engelske storklub Manchester City har angiveligt set sig varme på det unge FC Midtjylland-stortalent Gustav Isaksen.
Den blot 20-årige Gustav Isaksen fik lidt af et gennembrud i den forgangne sæson, da han med flere gode indhop for førsteholdet tilspillede sig en fast plads i truppen til flere af holdets kampe i Superligaen.

De mange gode præstationer er da heller ikke gået ubemærket hen. Faktisk har FC Midtjylland-kometen tiltrukket sig opmærksomhed fra ingen ringere end den engelske storklub Manchester City.

Det fortæller B.T. i deres podcast ”Transfervinduet,” hvor de beretter, at den engelske storklub har henvendt sig til FC Midtjylland med henblik på at forsøge at lokke Gustav Isaksen en tur over til deres akademi.

Et skifte til Manchester City er dog ikke på tale i øjeblikket, fortæller de i podcasten, fordi Gustav Isaksen i den kommende sæson har udsigt til endnu mere spilletid i FC Midtjylland.

Angiveligt er det det unge stortalents agent, Preben Lundbye, der har lukket dørene for Manchester City.

Gustav Isaksen har kontraktudløb med FC Midtjylland i sommeren 2024. Han har desuden allerede spillet 45 kampe for klubbens førstehold på trods af sin unge alder. Det er samtidig blevet til tre mål og to assists.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER