Det læser brugerne på INDKAST lige nu

Daniel Fisker

Mandagens engelske rygter

FC Barcelona endnu en gang har fået øjnene op for Manchester City-forsvareren Aymeric Laporte, mens købelystne Aston Villa er parate til at byde på endnu en profil.
Aston Villa er parate til at rykke på Southamptons frisparksspecialist James Ward-Prowse. (Guardian)

Southampton har understreget, at James Ward-Prowse ikke er til salg, selvom Aston Villa i øjeblikket udviser interesse for den 26-årige englænder. (Mail)

Arsenal gik glip af at købe Norwich-profilen Emiliano Buendia, som Aston Villa er nået til enighed med. Førsteprioriteten hos ”The Gunners” er derfor at hente Martin Ødegaard tilbage til klubben. (Football London)

Wolverhampton forventer, at Arsenal vil byde på midtbanespilleren Ruben Neves i løbet af denne uge. (Mail)

I Arsenal er man parat til at tage kampen op med Manchester United om Atlético Madrid-højrebacken Kieran Trippier. (Metro)

Kieran Trippier har gjort det klart over for hans engelske landsholdskammerater, at han er parat til at forlade Spanien og slutte sig til Manchester United. (Sun)

FC Barcelona udviser i øjeblikket fornyet interesse for Manchester City-forsvareren Aymeric Laporte. Den catalanske storklub kan tænkes at gøre altmuligmanden Sergi Roberto til en del af betalingen. (Sport)

Den franske angriber Olivier Giroud kan stadigvæk skifte til AC Milan, selvom Chelsea i denne uge har forlænget den 34-årige angribers kontrakt med yderligere et år – ved hjælp af en klausul i angriberens nuværende kontrakt. (Goal)

Liverpool-midtbanespilleren Marko Grujic sætter gang i en budkrig denne sommer, hvor Liverpool er parate til at sælge den 25-årige serber til en af de adskillige klubber, som er interesserede i ham. (Liverpool Echo)

Borussia Mönchengladbach er villige til at lytte, hvis der bliver budt 300 millioner kroner for Jonas Hofmann, som efter sigende står højt på Leicester Citys ønskeliste. Tottenham, Chelsea og Atlético Madrid skulle også være interesserede i den 28-årige tysker. (Leicester Mercury)

Real Betis er i fremskredne forhandlinger med Paraguay-forsvareren Fabian Balbuena, som snart har kontraktudløb i West Ham. (Mundo Deportivo)

Tottenham kommer til at bekræfte den tidligere Juventus-træner Fabio Paratici som klubbens nye træner i denne uge, selvom det ikke lykkedes at få fingrene i den tidligere Inter-træner Antonio Conte. (Mirror)

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER