Det læser brugerne på INDKAST lige nu

Daniel Fisker

Urealistiske Antonio Conte

Det var efter sigende urealistiske krav fra Antonio Conte, som forhindrede italieneren i at lande det ledige managerjob i Tottenham.
Antonio Conte var tilsyneladende godt på vej til at sætte sig i det ledige trænersæde i Tottenham, men de fremskredne forhandlinger brød sammen i sidste uge, hvilket ifølge en kilde i Tottenham skal tilskrives italienerens økonomiske krav.

Udover en årsløn på 112 millioner kroner forlangte Conte, som forlod Inter i slutningen af maj, også at få 744 millioner kroner stillet til rådighed til spillerkøb. Dette priskrav var efter sigende ikke alene urealistisk, men også skadeligt for Tottenham, hvis man skal tro en kilde i klubben.

- Vi havde pligt til at tale med Conte, da han blev tilgængelig, udtaler en kilde i Tottenham ifølge The Sun.

- Han er en fin træner med en fantastisk karriere.

- Men Daniel (Levy, red.) følte, at hans budgetkrav ikke alene var urealistiske men potentielt skadelige for vores fremtid.

- Daniel ønsker mere end nogen, at vi bliver succesfulde, men det skal ikke være på klubbens bekostning.

- Han ved, at enhver ny manager skal bruge penge til at forbedre truppen, og det bliver han helt sikkert forsynet med.

- Men der er nødt til at være en balance, og det må ikke efterlade klubben i en farlig situation.

Conte førte i den forgangne sæson Inter til den første Serie A-titel i 11 år, inden han forlod Milano-klubben. Forinden havde Conte været Juventus-træner, italiensk landstræner og manager i Chelsea, som han stod i spidsen for i 106 kampe.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER