Det læser brugerne på INDKAST lige nu

Daniel Jensen

Chelsea forlænger med forsvarsgeneral

Den 36-årige midtstopper tager endnu et år hos de blå i London.
Chelsea hentede i sommer den aldrende brasilianske midtstopper Thiago Silva, efter hans kontrakt udløb hos Paris Saint-Germain. På trods af, at han hurtigt blev 36 efter skiftet, har Silva haft en glimrende debutsæson på Stamford Bridge, og det er nu blevet belønnet med en kontraktforlængelse på et år. Det meddeler klubben på sin hjemmeside, hvor Chelseas direktør, Marina Granovskaia udtaler følgende:

- Da vi hentede Thiago Silva sidste sommer, vidst vi, at vi tilføjede en spiller i verdensklasse til truppen. Thiago har vist alle i Chelsea hans enorme kvalitet igennem sæsonen, og han har haft stor indflydelse både på og uden for banen i denne sæson.

- Da vi hentede ham, sagde vi, at vi håbede på, at kunne tilføje endnu flere trofæer til hans i forvejen imponerende cv. Det har han gjort med vores succes i Champions League. Vi håber, at han fortsætter næste sæson præcis som denne.

På Twitter skriver brasilianeren, at han er glad og stolt over at have forlænget kontrakten. Silva spillede i denne sæson 34 kampe for Chelsea i alle turneringer. Han startede også inde i Champions League-finalen mod Manchester City, men han måtte forlade banen efter 40 minutter på grund af en skade.




MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER