Fodbold nyheder

Medie:
Disse tre spillere er øverst på ønskelisten i Manchester United

Af Rasmus Padkjær

Ifølge Manchester Evening News er der specielt tre spillere, som Manchester United er ude efter i det kommende transfervindue.

Article image
Ritzau-Scanpix

Manchester United sluttede på andenpladsen i Premier League i den indeværende sæson, hvor man tabte Europa League-finalen til Villarreal. Ifølge mediet Manchester Evening News ønsker “De Røde Djævle” at forstærke truppen forud for den kommende sæson. med henblik på at blive mere konkurrencedygtige. Således deltog manager Ole Gunnar Solskjær i klubbens seneste rekrutteringsmøde, hvor man fandt tre spillere særligt interessante.

Her er der tale om Raphaël Varane fra Real Madrid, Jadon Sancho fra Dortmund og Declan Rice fra West Ham.

Real Madrid skulle være klar til at sælge Raphaël Varane denne sommer for at tjene penge på ham, fremfor at lade ham gå gratis næste sommer, hvor franskmanden har kontraktudløb. Han kan angiveligt erhverves for omkring 600 millioner kroner. Dortmund har sat prisen på Sancho ned fra 930 millioner sidste år til omkring 690 millioner kroner. Declan Rice kan dog også blive en dyr herre at hente til Old Trafford, da han stadig har tre år tilbage af sin kontrakt med West Ham, og samtidig har både Chelsea og Manchester City udvist interesse i den unge englænder.

- Vi er her nu, hvor vi er nødt til at blive bedre. Vi skal arbejde bedre, arbejde hårdere og klogere. Men som jeg sagde, det er vigtigt for os at hente to eller tre spillere til at styrke startopstillingen, så vi kan komme endnu længere. Jeg er sikker på vores konkurrenter også vil forbedre sig, siger Solskjær til Manchester Evening News.

Derudover er Manchester United også blevet sat i forbindelse med en ny angriber i form af Harry Kane eller Cristiano Ronaldo, mens Saúl fra Atlético Madrid også er rygtet til klubben.

Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik