Det læser brugerne på INDKAST lige nu

Denne artikel er sponsoreret
Torsten Brix

Er du EM-klar?

Sådan gør du dig klar til EM i fodbold.
Sommeren er lige rundt om hjørnet, og selvom festivaler og andre store events er aflyst igen i år, så er der stadig masser af andre sjove ting i vente. En af de begivenheder, som du kan se frem til denne sommer, er naturligvis EM i fodbold, som starter om kun et par uger. EM i fodbold skulle oprindeligt have været afholdt i 2020, men turneringen blev aflyst og udskudt til 2021 på grund af covid-19. Nu skriver kalenderen 2021, og det betyder altså, at EM er lige rundt om hjørnet. Slutrunden bliver afholdt fra den 11. juni til den 11. juli i 12 forskellige byer i 12 forskellige lande. Dette er et nyt tiltag fra UEFA’s side for at fejre turneringens 60 år. Danmark er en af de 12 lande, hvori der skal spilles kampe, og det betyder altså, at Parken i København bliver banen, hvor Danmark skal spille flere af deres kampe. Der er lagt i kakkelovnen til en folkefest i gaderne, når de danske fodbolddrenge skal kæmpe sig til sejr i Parken. Selvom der kun er et par uger til, at slutrunden starter, kan du stadig nå at gøre de sidste forberedelser. I artiklen herunder kan du finde inspiration til, hvordan du gør dig klar til EM i fodbold.


Hav styr på dine odds
Hvis du ønsker at tilføje lidt ekstra spænding til de i forvejen spændende EM-kampe, så kan du med fordel overveje at have styr på dine odds, inden slutrunden starter. Med en bonus kode bet365 kan du komme godt i gang med at planlægge dine odds for EM-slutrunden. Vi forstår godt, hvis det kan være svært at finde ud af, hvad du skal spille på, for der skal trods alt spilles mere end 50 kampe, hvilket altså giver hundredvis af forskellige odds. Derfor er det heller ikke for tidligt at begynde at planlægge dine odds og følge med i de hold, som du har planer om at spille på. På den måde kan du være helt klar, når EM begynder.


Lær landsholdet bedre at kende
Hvis du er stor fan af de danske fodbolddrenge, eller du bare gerne vil have lidt mere viden om det danske landshold, så kan du med fordel bruge lidt tid på at lære landsholdet bedre at kende. Inden for de senere år er der sket en større udskiftning i det danske landshold, og holdet har blandt andet fået en ny landstræner i form af Kasper Hjulmand, som praktiserer en lidt anden spillestil, end Åge Hareide gjorde. Det betyder, at der nu er gjort plads til en lidt anden spillestrategi, og du kan med fordel bruge lidt tid på at sætte dig ind i, hvordan Kasper Hjulmand har planer om at føre de danske spillere så langt i slutrunden som muligt.


Køb merchandise
Man kan ikke komme igennem en fodboldslutrunde uden at erhverve sig merchandise i røde og hvide farver, som for alvor kan bidrage til den danske folkefest, der er lagt op til. EM er den perfekte anledning til at gå all in på at støtte og heppe på det danske landshold, så vi sammen kan skabe en folkefest og en fællesskabsfølelse udover det sædvanlige.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER