Denne artikel er sponsoreret
Torsten Brix

EM - uden disse spillere

Stjerne vi ikke får at se til EM-slutrunden.
Cristiano Ronaldo, Robert Lewandowski, Harry Kane, Romelu Lukaku og Christian Eriksen formåede alle at kvalificere sig med deres respektive landshold til den kommende EM-slutrunde, som fløjtes i gang den 11 juni. Alle favoritterne er kvalificeret, hvortil der bliver en hård kamp mellem de 24 kvalificerede lande, i kampen om at blive de nye europamestre.

Selvom der venter at masse gode kampe mellem de bedste lande og største stjerner, er der dog nogle vi må undvære. Lande som ikke formåede at kvalificere sig, men som havde stjernerne til det. Vi giver her en oversigt over nogle af de lande og stjerner vi ikke får at se til sommer, og husk at du altid kan holde dig opdateret på tips og betts på sportsbonuskode.dk, hvor du kan finde de bedste EM odds tips.


Haaland og Norge fejlede
Til trods for store stjerner på fine adresser som Martin Ødegaard (Arsenal), Erling Haaland (Dortmund), Jens Petter Hauge (AC Milan) og Alexander Sørloth (RB Leipzig), formåede Norge ikke at spille sig videre fra en gruppe med blandt andet Sverige og Spanien. Heller ikke gennem Nations League play-off formåede Norge at kvalificere sig, hvor de skuffende indkasserede et nederlag på hjemmebane mod Serbien, i en kamp hvor ingen af profilerne spillede på deres vante høje niveau.


Er tiden løbet fra Island?
Efter at have kvalificeret sig til de seneste to slutrunder i EM i Frankrig 2016 og VM i Rusland i 2018, var forhåbningerne store blandt islændingene, som kan mønstre stjerner som Gylfi Sigurðsson (Everton), Kolbeinn Sigþórsson (IFK Göteborg) og Ragnar Sigurðsson (Rutkv Lviv). De franske verdensmestre og Tyrkiet blev dog for stor en mundfuld for Island, som heller ikke formåede at slå Ungarn i den afgørende kvalifikationskamp om den sidste plads til EM. Det ikoniske vikingeklap og de ivrige islandske kommentatorer må derfor ligeledes sidde slutrunden over.


Bosniske verdensstjerner bliver hjemme
Trods en placering som verdensranglistens nr. 55, er Bosnien og Herzegovina et land med mange store stjerner. De største af disse er ubetinget kaptajnen Edin Dzeko der spiller for AS Roma, vicekaptajnen fra FC Barcelona Miralem Pjanic og den erfarne Premier League målmand Asmir Begovic som i øjeblikket spiller for AFC Bournemouth. Til trods for de mange stjerner fejlede Bosnien dog fuldstændig i kvalifikationen, hvor de endte som nr. 4 i deres gruppe, bag Italien, FInland og Grækenland. Bosnien fik dog endnu en chance gennem Nations League play-off, hvor de tabte efter straffe til Nordirland, hvortil de måtte acceptere at denne sommer bliver uden en slutrunde for dem.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER