Det læser brugerne på INDKAST lige nu

Daniel Jensen

Mourinho øjner sit første indkøb

Portugiseren træder først til i Roma til sommer, men han har allerede et godt øje til en stor hollænder.
Da José Mourinho blev fyret i Tottenham, gik der ikke lang tid før han blev præsenteret som ny Roma-træner. Portugiseren overtager først sædet i Rom til sommer, men han er allerede begyndt at kigge efter forstærkninger til sit kommende hold. Det skriver det italienske medie Gazzeta dello Sport.

Roma har ellers Edin Dzeko på kontrakt i endnu en sæson, men den bosniske angriber skulle ønske at forlade klubben, hvilket parterne i øjeblikket holder møder om. Derfor er der brug for en ny angriber, og Mourinho skulle have udsat sig en hollænder, der minder meget om Dzeko.

Ifølge mediet skulle der være tale om Wout Weghorst. Den næsten to meter store angriber har i denne sæson spillet en kæmpe rolle i, at Wolfsburg er tilbage i Champions League. Hollænderen har scoret hele 20 mål i denne sæson, og han er dermed kun blevet overgået af Robert Lewandowski, Erling Haaland og André Silva i Bundesligaen.

Siden skiftet til Bundesligaen fra AZ Alkmaar i Holland har den 28-årige Weghorst været garant for mål. I hans tre sæsoner for Wolfsburg har han scoret hele 63 mål for klubben, hvilket betyder at han i gennemsnit scorer i hver anden kamp.


MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER