ALT om EM 2021

Fodbold nyheder

Søndagens engelske rygter

Af Philip Sinkbæk Jensen

Harry Kane forhører sig hos Spurs-ledelelsen og Premier League-talenter øjner muligheder i forskellige klubber. Her er et overblik over søndagens engelske rygter.

Article image
Ritzau-Scanpix

Manchester United vil tilbyde sin uruguayske angriber Edison Cavani 21 millioner kroner i lønforhøjelse for at holde på den 34-årige angriber et år mere. (Sun)

West Hams 22-årige engelske midtbanespiller, Declan Rice, har hintet at han vil forlade klubben til fordel for europæisk fodbold, hvis ikke at West Ham kvalificerer sig. Både Manchester United og Chelsea har længe haft Declan Rice i kikkerten. (Sunday Mirror)

Tottenham-angriberen, Harry Kane, er det største transfermål for Chelsea, der er klar til at udforme et stort bud på den 27-årige englænder, der måske gerne vil væk fra Spurs (Football Insider)

Ydermere, så er England-anføreren, Harry Kane, klar til spørge Tottenham-bestyrelsesformanden, Daniel Levy, om han vil overveje tilbud på angriberen denne sommer. (Sun)

Manchester United ønsker at tilknytte den 17-årige engelske midtbanespiller, Jude Bellingham, fra Borussia Dortmund denne sommer, der vægtes højere end sin 21-årige holdkammerat, Jadon Sancho. (Bild)

Everton overvejer at byde på Fulhams 25-årige camerounske midtbanespiller Andre-Frank Zambo Anguissa. (Sunday Mirror)

Arsenal-manageren, Mikel Arteta, har indgået en aftale med Arsenal-bestyrelsen, der sikrer at ’the Gunners’ kan bruge mange penge i dette transfervindue, så Arsenal kan forblive blandt Premier League-titelbejlerne i næste sæson. (Sunday Star)

Arsenal vil lukke en ny aftale med den 18-årige engelske kantspiller, Kido Taylor-Hart, i næste måned. (Sun)

Chelsea er klar på at skrive en langtidskontrakt med den 19-årige albanske angriber, Armando Broja, der har været på et lejeophold hos Vitesse året ud, hvor det er blevet til ti sæsontræffere. (Sun)

Newcastle har forlænget kontrakten med sin 29-årige schweiziske forsvarsspiller, Fabian Schär, der dermed bliver i klubben til 2022. (Blick via Chronicle Live)

Sheffield Uniteds 23-årige norske midtbanespiller, Sander Berge, der sat. Forbindelse med Arsenal, Aston Villa og Everton, kan forlade Sheffield United for 300 millioner kroner gennem en frikøbsklausul i hans nuværende kontrakt. (Yorkshire Live)

West Ham vil hente den 32-årige østrigske angriber, Marko Arnautovic, hjem igen, der i æjeblikket spiller for den kinesiske klub Shanghai SIPG. Østrigeren har også interesse fra Crystal Palace, Everton, Inter og AC Milan. (Il Rest del Carlino)

Liverpool-manageren, Jürgen Klopp, har forsikret den 26-årige japanske landsholdsmidtbanespiller, Takumi Minamino, der i øjeblikket er på et lejeophold i Southampton, at japaneren forbliver en del af fremtidsplanerne for Liverpool. (Goal)
Mere om Manchester U

EM 2021

Gruppe-spil
EM Topscorer
Flag C. Ronaldo 2
Flag P. Schick 2
Flag R. Lukaku 2
Flag M. Locatelli 2
Flag C. Immobile 2
Flag M. Gregoritsch 1
Flag B. Embolo 1
Flag D. Dumfries 1
Flag M. Arnautović 1
Flag A. Yarmolenko 1
Flag R. Yaremchuk 1
Flag G. Wijnaldum 1
Flest assists
Flag R. Silva 2
Flag G. Bale 2
Flag C. Immobile 1
Flag M. Hamšík 1
Flag A. Dzyuba 1
Flag V. Coufal 1
Flag D. Berardi 1
Flag N. Barella 1
Flag N. Aké 1
Flag R. Yaremchuk 1
Flag J. Uronen 1
Flag R. Tolói 1

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik