Det læser brugerne på INDKAST lige nu

Denne artikel er sponsoreret
Torsten Brix

Undersøgelse af webcams verden

En kvindelig journalist gennemførte et eksperiment: hun tilmeldte sig webstedet BongaCams og tjente 800 euro!
Under pandemien begyndte en masse information om alternative måder at tjene penge på Internet. Vi begyndte at spekulere på, hvad moderne muligheder tilbyder, og hvilke muligheder der er opmærksomme. Vi blev især tiltrukket af webcam-sfæren, og vi besluttede at kontrollere, om tusinder af piger virkelig tjener gode penge på voksne websteder. Til at begynde med talte vi med flere webcams-modeller, der har konti i sociale netværk.

Det viste sig, at mange af dem arbejder parvis med deres ægtemænd eller kærester, og nogle af dem udsendte sammen med deres kærester. Vi besluttede at se nærmere på webcamens verden og se, hvordan alt fungerer indefra. Til dette formål blev en af journalisterne registreret på BongaCams, et webcam-websted rangeret 36. blandt alle verdens sider i henhold til Alexa-vurderingen. På en speciel side af BongaCams er der information om pigernes indtjening i løbet af den sidste måned. Her er nogle skærmbilleder for eksempel.

Den samlede tilmeldingsproces tog cirka 10 minutter og en halv time senere blev ansøgningen godkendt. Journalisten besluttede at gå online med det samme. Hun udsendte udelukkende iført en badedragt uden at klæde sig ud og kommunikerede kun med brugerne om de mest almindelige emner. Hun arbejdede kun et par timer ad gangen og formåede at tjene 800 euro på få dage! Ingen forventede et resultat som dette, vi må indrømme!

Derudover talte journalisten med flere webcam-modeller på stedet - en pige og et par, der allerede havde arbejdet på BongaCams i nogen tid. De bekræftede, at man kan tjene anstændige penge ved at være hjemme og bare kommunikere med brugerne. Det er ikke et must at ligne en model eller kende specielle tricks.

Efter at have arbejdet på BongaCams i et par dage lykkedes det journalisten at se, at webcam sider skabte så gunstige betingelser som muligt for at tjene penge. I betragtning af muligheden for at arbejde hjemmefra og gå online når som helst, kan webcam helt sikkert kaldes en af de mest tilgængelige indtægtskilder.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER