Fodbold nyheder

Diks om saksesparksmål:
Jeg gjorde det mod Horsens - så jeg ville lige prøve igen

Af Silas Steiner

Selvom at AGF må tage tomhændet til hjem fra København i går, var det alligevel Kevin Diks, som stod for gårsdagens detalje mellem FC København og AGF.

Article image
Ritzau-Scanpix

David Nielsen tropper måtte lide et smertefuldt 3-2-nederlag til FC København i mandagskampen mellem løverne og FC København. 1. halvleg var langt fra prangende for AGF-mandskabet, og selvom AGF-spillerne var ved at lave et opsigtsvækkende comeback, så blev det ikke til point. Dog blev begge mål scoret af Kevin Diks, hvor det andet mål var i særklasse. Højrebacken fik et indlæg ind i det lille målfelt serveret af Sebastian Hausner, hvorefter Diks på fornemmeste vis saksesparkede bolden ind bag Sten Grytebust.

- Jeg tvivlede på, om der var nogen bag mig til at skubbe eller blokere mig. Det havde jeg ikke, også slap jeg tankerne. Jeg gjorde det mod Horsens, så jeg ville lige prøve igen, siger Kevin Diks til Indkast.dk

AGF og Kevin Diks skal forsøge at rejse sig i næste runde, hvor man tager en tur til Randers og mødes med lokalrivalerne. En sejr vil kunne holde AGF i trit med en 3.plads alt afhængig af FC Københavns kamp mod FC Nordsjælland.

Mere om Kevin Diks

Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik