Fodbold nyheder

Lukaku efter mesterskab:
Min bedste sæson

Af Anders Bjørn

Romelu Lukaku er en lykkelig mand efter han og Inter søndag blev kronet som italienske mestre. Titlen kombineret med personlige præstationer gør det til belgierens bedste sæson ifølge ham selv.

Article image
Ritzau-Scanpix

Inter har været helt suveræne siden nytår, hvor de modsat deres nærmeste konkurrenter i form af AC Milan, Juventus og flere andre har præsteret med stor kontinuitet og vundet kamp efter kamp. Det kan derfor ikke beskrives som andet end fortjent, at de kunne bryde ud i jubel, efter Atalanta spillede 1-1 mod Sassuolo.

En af de bærende kræfter og klubbens topscorer er Romelu Lukaku, som har banket mål ind. Belgieren har været flyvende, og han har kun bygget ovenpå sidste års flotte form. Han uddyber følgende om sæsonen til Sky Italia:

- Min sidste sæson var god, men denne har været den bedste i min karriere. Det er helt fantastisk, og jeg håber, at jeg kan fortsætte på denne måde. Jeg er glad på alle Inter-fans vegne over hele verden, for mit hold, for folkene omkring holdet og for præsidenten.

- Det har været et fantastisk år for os, og jeg er stolt af at spille for Inter. For mig og mange af mine holdkammerater er det vores første ligatitel, så det er stort øjeblik vi må dele sammen.

Topscorertitlen ser dog ikke ud til at gå til Lukaku i denne sæson. Cristiano Ronaldo har været i fin form, og han har på nuværende tidspunkt scoret seks mål mere end den store belgier med fire spillerunder igen

Mere om Romelu Lukaku

Mere om Inter

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik