Det læser brugerne på INDKAST lige nu

Philip Sinkbæk Jensen

Dansk Juventus-bomber på vej til Bundesligaen

Nicolai Baden Frederiksen har i sit lejeophold hos WSG Swarovski Tirol bombet løs, hvilket flere Bundesliga-klubber er opmærksomme på.
Den 20-årige danske angriber, Nicolai Baden Frederiksen, har haft enormt stor succes i den bedste østrigske liga med sit lejeophold i WSG Swarovski Tirol.

Den danske U21-landsholdsangriber er på en ét-årig lejekontrakt fra U23-Juventus hos østrigerne, hvor den venstrebenede angriber har bombet 14 gange og kreeret fire assists i 26 optrædener.

Ifølge tyske LigaInsiderDette, så trækker angriberen sig opmærksomhed fra Bundesligaen, hvor både Augsburg og Wolfsburg har noteret sig danskeren på sin ønskeliste til næste sæson. Derudover er den østrigske storklub Rapid Wien også interesseret i at få fingrene i den brandvarme dansker.

Den danske angriber har aldrig været så varm i sin seniorkarriere, der efter skiftet til Juventus har kunnet træne med verdensstjerner såsom Cristiano Ronaldo, og lære herved. Om Frederiksen kan få sig en plads i Juventus-truppen eller bør imødegå interessen fra andre klubber, må ligge i det uvisse lidt endnu. Lige nu, så spiller angriberen fuld tid i WSG Swarovski Tirol, hvor angriberen med nummer 9 på ryggen er at foretrække for tiden.

Nicolai Baden Frederiksen har kontrakt med Juventus til sommeren 2022. Angriberen kom til U19-Juventus fra U17-FC Nordsjælland i 2018, hvor han året senere blev rykket op til U23-Juventus. Herefter fik angriberen et mislykket lejeophold i Fortuna Sittard i Æresdivisionen, der sendte danskerne tilbage til Torino. Lejeopholdet for den danske U21-landsholdsspiller i WSG Swarovski Tirol ophører denne sommer.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER