Denne artikel er sponsoreret
Torsten Brix

Når en fodboldspiller får brug for rollator

Vidste du det?
Fodboldspillere er kendt for at sparke til en bold og får den i mål, og det skal man være i god form for at gøre. Men fodboldspillere bevarer ikke deres gode kondition hele livet. Der kommer et tidspunkt hvor de kan komme til at får brug for en rullestol og en aktivitet der er mild for leddene. Heldigvis kan man til den tid tage i Harald Nyborg og finde de nødvendige hjælpemidler.

Når man er vant til at løbe rundt på en bane, blokere bolden, takle modspillere og sparke bolden over en lang strækning til en medspiller, kan det virke usandsynligt at man en dag vil få brug for en rullestol. Ikke desto mindre, fungerer livet sådan at alle, uanset styrke og kondition, vil blive svagere og langsommere med alderen.

Men når man er vant til at bevæge sig rundt, kan det virke frihedsberøvende når man med tiden får svært ved at bevæge sig rundt uden hjælp fra andre. Her kan en rullestol være til stor hjælp og bringe noget af frihedsfølelsen tilbage, fordi den giver mulighed for at få noget af bevægelsesfriheden tilbage.

Harald Nyborg forhandler forskellige typer af rollatorer og kørestole så man kan finde noget til ens eget specifikke behov. En almindelig rollator med bremser og kurv kan assistere med noget god støtte og den har samtidig en kurv, som kan holde på ens dagligvarer efter en tur i supermarkedet.


Fra fodbold til drivhus
Når leddene og knæene ikke kan håndtere det længere, må du sige farvel til fodbolden for at skåne kroppen. Men det betyder ikke at man skal vinke farvel til enhver type aktivitet. Man kan i stedet finde andre aktiviteter, som eksempelvis havearbejde, der er mildere for kroppen.

Som haveejere kan med fordel udnytte pladsen til at have et drivhus stående, hvor man kan dyrke nogle grøntsager og samtidig få noget lavintenst motion ind i hverdagen. Det er dog ikke alle der har plads til et drivhus i normal størrelse. Til gengæld kan du hos Harald Nyborg finde billige vægdrivhuse, der ikke fylder for meget.

Et vægdrivhus er et rigtig fint alternativ til det store drivhus, fordi man kan udnytte den smule plads man har. Det ser flot ud og pynter en ellers kedelig væg, samtidig med at man får mulighed for at beskæftige sig med nogle grønne planter. Det er sundt for både krop og miljø fordi de også kan optage noget af den kuldioxid der i forvejen er for meget af.

Der ingen skam i at have brug for en rollator eller kun at have plads til et vægdrivhus. Det handler om at optimere de muligheder man har. Og hvis ikke man har redskaberne til det, kan du højst sandsynligt finde dem hos Harald Nyborg.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER