Fodbold nyheder

Hemmelig lønforhøjelse til succes-træner

Af Henrik Varbøl Andersen

Efter en afstikker til FC København som assistent for Ståle Solbakken, har han fået sin drøm om cheftræner-jobbet opfyldt på heden, hvor succesen nu kaster en forbedret aftale af sig til ”Ulvenes” første mand.

Henning Bagger/Ritzau Scanpix
Henning Bagger/Ritzau ScanpixRitzau-Scanpix

Brian Priske har i al hemmelighed fået en forbedret aftale handlet i stand med Superligaens førerhold FC Midtjylland. Det bekræfter ”Ulvenes” direktør Claus Steinlein overfor B.T.:

- Det er jo gået godt med Priske, og han har udviklet sig rigtig godt. Det er klart, at hver gang man giver en ny træner chancen, ligesom vi har gjort med andre af vores egne, har spørgsmålet aldrig været, om de kunne få succes, men om hvor hurtigt den succes ville komme. Derfor starter man altid på lidt lavere lønninger, og så syntes vi, at Priske havde fortjent en forbedret kontrakt.

I kontrakten er det dog kun økonomien, som er blevet ændret, og dermed har Priske fortsat udløb i sommeren 2023 med topholdet. Lønnen er hævet så betragteligt, at succes-træneren nu tjener på den rigtige side af 150.000 kroner om måneden, skriver B.T.

Det var debut i sidste sæson for Priske som cheftræner, og her imponerede den 43-årige cheftræner med at vinde mesterskabet og efterfølgende blive den første træner, som førte ”Ulvene” til et Champions League-gruppespil.

Det blev bemærket i udlandet, hvor belgiske klubber godt kan huske Priske som spiller, og storklubber som Genk og Standard Liege var ude med snøren efter danskeren. Flirten fra Belgien blev afvist af Steinlein, som ikke ville slippe cheftræneren.

Den forbedrede kontrakt har altså været hemmeligholdt i det midtjyske indtil nu, og måske er det også et plaster på såret til træneren, som i første omgang ikke fik chancen for en retur til belgisk fodbold.

Mere om FC Midtjylland

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik