Det læser brugerne på INDKAST lige nu

Philip Sinkbæk Jensen

Fredagens internationale rygter

Nedenfor er en oversigt over fredagens internationale rygter.
Den 22-årige franske angriber, Kylian Mbappé, nægter stadigvæk at forlænge sin kontrakt med Paris Saint-Germain, der sætter spekulationer om angriberens fremtid på spidsen. (Telegraph)

Kylian Mbappé skulle angiveligt ikke ønkse et at underskrive en kontrakt med Paris Saint-Germain, da han eftersigende ønsker at skifte til Real Madrid. (Cuatro).

Real Madrid er klar på at inkludere sin 20-årige brasilianske angriber, Vinicius Junior, i en aftale omkring Kylian Mbappé denne sommer. (El Chiringuito, via Metro)

Lyon har sat en 214 million kroner-forespørgselspris på den 24-årige danske centerback, Joachim Andersen, der i øjeblikket er på et lejeophold i Fulham. Både Manchester United og Tottenham overvejer at byde ind. (Metro)

Liverpool har identificeret AZ Alkmaars 23-årige hollandske midtbanespiller, Teun Koopmeiners, som en potentiel erstatning for landsmanden Georginio Wijnaldum. (AS)

Den 23-årige franske angriber, Ousmane Dembélé, har i sinde at forlænge sin kontrakt i FC Barcelona. (Marca)

Den tidligere Liverpool-midtbanespiller og brasilianske landsholdsspiller, 28-årige Philippe Coutinho, er en del af hele ni spillere, der bliver sat til salg i FC Barcelona denne sommer. (Mirror)

Sevilla er interesseret i Wolverhamptons spanske angriber, 23-årige Rafa Mir, der i øjeblikket er tilknyttet Wolves på et lån fra Huesca. (La Razon)

West Ham er interesseret i at skrive kontrakt med den 23-årige venezianske midtbanespiller Yangel Herrera. Den defensive midtbanespiller fra Venezuela er på et lejeophold i Granada fra Manchester City. (Todofichajes)

Leeds United er blevet overbudt i deres bestræbelser på at tilknytte den engelske U21-landsholdsmidtbanespiller, Noni Madueke, der spiller i PSV Eindhoven. PSV forlanger i omegnen af 171-214 millioner kroner for det 19-årige midtbanetalentet, hvilket er mere end, hvad Leeds er villig til at betale. (Football Insider)

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER