Fodbold nyheder

City fans må slikke sig om munden:
De Bruyne underskriver kontraktforlængelse

Af Mathias Guldberg

Manchester Citys belgiske midtbanespiller Kevin De Bruyne har skrevet under på en to-årig kontraktforlængelse, der vil holde ham i klubben indtil 2025.

Article image
Ritzau-Scanpix

Kevin De Bruyne spiller fantastisk fodbold for tiden med sit intelligente blik for spillet, sine knivsparke afleveringer og farlige langskud. Indtil videre står han alene i Premier League noteret for fem mål og 11 assists.

Det er således ikke nogen overraskelse, at Premier League-førerholdet Manchester City vil gøre alt for at holde på deres offensive es, så længe de kan.

Det er de lykkedes med nu, hvor Kevin De Bruyne har underskrevet en to-årig kontraktforlængelse, der holder ham i Manchester-klubben frem til 2025.
Det må få enhver City-fan til at slikke sig om munden, for De Bruyne er garant for et fortsat konkurrencedygtigt City-mandskab i den absolutte europæiske top.

Det er ikke kun fansene og klubben, der glæder sig over kontrakten, men også De Bruyne selv, der mener, at Manchester City er det helt rigtige sted for ham at folde sig ud:

- Jeg kunne ikke være gladere. Siden jeg tilsluttede mig City i 2015, har jeg følt mig hjemme her. Jeg elsker fansene, min familie er faldet til i Manchester og mit eget spil har udviklet sig rigtig godt.

- Denne fodboldklub er gearet for succes. Den tilbyder mig alt, hvad jeg har brug for til at maksimere min præstation, så at underskrive denne kontrakt var ikke en svær beslutning.

Mere om Kevin De Bruyne

Mere om Manchester C

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik