Det læser brugerne på INDKAST lige nu

Denne artikel er sponsoreret
Torsten Brix

Nyt holdsæt til klubben? Design jeres eget fodboldtøj

Kender du denne mulighed?
Skal jeres fodboldhold have et nyt holdsæt til klubben? I så fald er du kommet til det helt rigtige sted. Et nyt eller i forvejen etableret fodboldhold markerer sig bedst udadtil ved at have matchende spillertøj, når de skal spille kamp og møde andre hold til træning. Men det er ikke kun i opgør med andre fodboldhold, at dit fodboldhold bliver stærkere sammen på banen. Faktisk tyder alt på, at fodboldhold og fodboldklubber klædt i deres helt eget holdsæt til fodbold på hjemmebane og til almindelig træning gør, at spillerne rykker tættere sammen på banen, så kampgejsten og fællesskabet bliver styrket. Som bekendt er fællesskab og holdånd nøglen til sejr, og herunder kan du derfor læse mere om, hvordan din klub kan styrke holdånden ved at designe et unikt holdsæt.


Alle spillere skal have råd til et unikt holdsæt
Det er et faktum, at langt de fleste danske fodboldspillere er i deres ungdomsår, når de spiller i en fodboldklub, og derfor skal prisen på fodboldtøjet også tilpasses målgruppen af spillere. Når man spiller sammen på et hold, føler man sig naturligvis ikke inkluderet i fællesskabet, hvis den enkelte spiller på holdet bliver nødt til at takke nej til at få trykt navn og nummer på spillertrøjen i et holdsæt. Den situation undgår man som hold, hvis man vælger at købe holdsæt hos et populært firma som sportmonda.dk, hvor prisen inkluderer trykning af navn og spillernummer i prisen på fodboldtøjet. Hos sportmonda.dk ligger det i konceptet, at alle spillere på et fodboldhold skal have råd til at bære navn og nummer på holdsættet, uanset om man som spiller betaler topskat, eller om man er på overførselsindkomst. Fodbold skal indkludere alle.


Tag del i designprocessen
Uanset om ønsket for dig og din fodboldklub er at designe jeres egne unikke holdsæt, eller om I bare har et ønske om at få et klassisk sæt uden for mange personlige detaljer, så er der mulighed for det hele hos sportmonda.dk. Her kan du både se de forskellige designskabeloner med skrifttype, farve, logo og sponsortryk, men du kan også komme med dine egne personlige ønsker for design og bringe din egen og klubbens kreativitet og særpræg i spil i design- og udvælgelsesprocessen. Fodboldtøj skal naturligvis kunne holde til lidt af hvert. Tøjet bliver hevet i og vasket op til flere gange om ugen, fordi det bliver svedt i og mærket af græspletter og jord. Derfor skal du sørge for at vælge en leverandør, der kan levere jeres holdsæt i en god og slidstærk kvalitet, som den du for eksempel finder hos sportmonda.dk.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER