Det læser brugerne på INDKAST lige nu

Jonathan Kjær Troelsen

Torsdagens internationale rygter

En gammel kending kan skifte kontinent i løbet af sommerens transfervindue. Men det ligner ikke en retur til Europa.
37-årige Carlos Tevez, der er på kontrakt i argentinske Boca Juniors, bliver sat i forbindelse med et skifte til MLS i USA. (ESPN)

Lucas Torreira, der er sendt på leje i Atletico Madrid fra Arsenal, er et transfermål for Boca Juniors. Torreira var desuden fan af klubben som barn. (ESPN)

Real Madrids kantspiller Lucas Vazquez vil ikke forlænge sin kontrakt med den spanske storklub. Kontrakten udløber til sommer, og klubber som Chelsea, Manchester United og Bayern München er interesserede i spanieren. (ABC)

Real Madrid har afvist Tottenhams henvendelse omkring den 19-årige forsvarsspiller Miguel Gutierrez. (DefensaCentral)

Sevilla planlægger at sætte et prisskilt på den unge Bryan Gil på 740 millioner kroner. Den 20-årige kantspiller er på udleje i Eibar i denne sæson. Klubber som Real Madrid og Barcelona er begge interesserede i stortalentet. (AS)

Forsvarsspilleren Giorgio Chiellini er opsat på at blive i Juventus efter sæsonen. Den 36-åriges kontrakt udløber til sommer, men Juventus mangler stadig at komme med et nyt tilbud ifølge agenten Davide Lippi. (Sky Italia)

Juventus-legenden Franco Causio siger, at Sergio Agüero vil være den perfekte signing af klubben, og det vil ligne succesen med Carlos Tevez for år tilbage. Agüero har meddelt, han forlader Manchester City til sommer. (Gazzetta Dello Sport)

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER