Det læser brugerne på INDKAST lige nu

Niels Nedergaard

Engelsk landsholdsprofil kan misse EM

Liverpool-stjernen og den engelske landsholdsprofil Jordan Henderson er i fare for at misse sommerens EM-slutrunde. Det skriver Sky Sports.
Et sandt skadeshelvede har hærget over Liverpool i denne sæson, hvor flere af holdets bærende profiler har måttet sidde ude med skader. En af profilerne er den engelske landsholdsspiller Jordan Henderson, der risikerer at misse sommerens EM-slutrunde som konsekvens af en længerevarende skade. Det skriver Sky Sports.

Jordan Henderson sidder nemlig i øjeblikket ude med en skade, og skaden er så slem, at Liverpool-stjernen er nødsaget til en operation i lysken, hvilket gør, at han lige nu er i et kapløb mod tiden om at blive klar til sommerens EM-slutrunde, mens Liverpool-kaptajnens sæson i Premier League ser ud til endegyldigt at være forbi.

Englands landstræner, Gareth Southgate, er da også klar over, at han med stor sandsynlighed på se bort fra en af sine bærende profiler under EM i juni, der blandt andet spilles i Danmark.

- Vi ved, at det bliver tæt mod sæsonens afslutning, og vi må se, hvordan det går. Vi ved, at der er en bestemt tidsramme med sådanne skader, men der er meget som kan ske imellem tiden, siger den engelske landstræner ifølge Sky Sports.

30-årige Jordan Henderson har spillet 56 kampe for det engelske A-landshold, hvor han har været fast mand i de seneste år og udviklet sig til at blive en af holdets bærende kræfter. Liverpool-stjernen har spillet 21 kampe i Premier League i denne sæson, så det er ikke fordi, at den engelske midtbanespiller har siddet ude med skader i hele sæsonen.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER