Denne artikel er sponsoreret
Torsten Brix

Bliv klar til den store europæiske fodboldfest

Så er der fællessang i Parken…
Når der i juni 2021 bliver sparket gang i det europæiske fodboldmesterskab, er det mere end bare en kamp om at være det bedste fodboldlandshold i Europa, det handler også om at vise at man er den største fodboldnation i Europa. Det skyldes nemlig at EM 2021 bliver afholdt på tværs af 12 lande, for at fejre at EM har været afholdt i 60 år. Det vil altså også være en kamp blandt de 12 værtsnationer om at vise hvem der kan fejre EM 2021 på den bedste måde. Hvis man ikke helt synes det er så sjovt at fejre EM, med en europæisk sommerrejse og gerne vil gøre turneringen mere spændende hjemme fra sofaen kan det være en god idé at tjekke de forskellige EM odds og se hvilken indflydelse en skiftende hjemmebanefordel kan have på de forskellige resultater.

Giganternes kamp
Når den store fodboldfest bliver sparket i gang, vil der være fokus på de store stjerner og de store fodboldnationer, det bliver en kamp mellem de store fodbold giganter i Europa. Der bliver sat fokus på om spillere som Lewandowski kan skabe miraklet og bære sit landshold til Europæisk hæder eller om spillere som Griezmann og Piqué vil stå i vejen med deres på papiret stærkere landshold. Vil Ronaldo bevise at han stadig fortjener at blive kaldt en af de to bedste spillere i verden eller bliver det hans sidste store turnering inden han lægger landsholdsfodbold på hylden? Uanset hvem man holder med, så bliver det et stort spektakel når Europas store stjerner tørner sammen.


De nye konger af Europa
Ved EM 2021, kommer der også til at være en masse unge stjerner der skal spille deres første EM og bevise at de har hvad der skal til for at kalde sig de næste konger af Europæisk fodbold. Det bliver spændende at se hvilke spillere der viser sig frem på den store scene og hvilke stjerner der falmer inden de for alvor er begyndt at skinne. For nationer som Finland og Nord Makedonien bliver EM 2021 deres første EM og det bliver spændende at se om de kan bide sig fast og etablere sig blandt de regulære deltagere ved EM eller om der kommer til at gå lang tid før de kommer med til EM igen. Det bliver spændende at se hvordan Finland eller Nord Makedonien præsterer til EM 2021 og om de måske bliver fremtidens konger af Europæisk fodbold.

Det læser brugerne på INDKAST lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER