Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Frankrig: Ligue 1
FT
1 - 2
(1 - 0)
Paris SG
Nantes
J. Draxler (42)
R. Kolo (59), M. Simon (71)
Rasmus Padkjær

Di Maria udsat for hjemmerøveri under kamp

Under gårsdagens kamp mellem PSG og Nantes blev Angel Di Marias familie udsat for hjemmerøveri.
PSG tabte i går 1-2 til Nantes, men hvad værre var, så blev Angel Di Marias familie udsat for hjemmerøveri, melder L’equipe. Man kunne flere gange under kampen se PSG’s brasilianske sportsdirektør, Leonardo, tale i telefon. Disse samtaler endte ud i, at Di Maria blev skiftet ud, da hans hjem og familie under kampen blev røvet. Sportsdirektøren gik ned på sidelinjen, hvor han instruerede PSG’s cheftræner, Maruricio Pochettino, i at skifte argentineren ud.

Der er i de franske medier dog forskellige udmeldinger om, hvorvidt familien blev udsat for vold eller blev røvet uvidende, mens de befandt sig på etagen under. Det er ikke første gang, at Di Maria er blevet udsat for indbrud. Tilbage i 2015, hvor han spillere i Manchester United, blev han ligeledes udsat for indbrud, hvilket var medvirkende til, at han skiftede klub og forlod landet.

Efter nederlaget ligger PSG på andenpladsen i Ligue 1, hvor de har tre point op til LOSC Lille på førstepladsen. Deres næste kamp er mod netop Lille, som de møder i ottendedelsfinalen i den franske pokalturnering, Coupe de France.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER