Mathias Guldberg

Alex Ferguson overværer stadig Man Uniteds træninger

Tidligere Manchester United-manager Alex Ferguson frekventerer stadig Manchester Uniteds træninger fra tid til anden. Det er noget spillerne kan lide.


Den skotske succestræner nåede at vinde intet mindre end 13 mesterskaber med De Røde Djævle indtil hans pension i 2013.

Men han kan alligevel ikke slippe sit tidligere hold helt. Indimellem dukker han nemlig op for at overvære deres træningspas.

Manchester Uniteds midtbanespiller Fred har nu til O Clube løftet sløret for, hvordan det er at have besøg af manager-legenden:

- Indimellem kommer han her og overværer vores træningssessioner, og det er vigtigt at være i nærheden af ham. Han er en af de største fodboldtrænere i historien.

- At være tæt på ham er vigtigt og det er lidt surrealistisk. Jeg er meget glad for, at han på den måde er tæt på, og han ser de fleste af vores kampe, så det er meget vigtigt for mig.

Også Manchester United Ole Gunnar Solskjær nyder at have skotten tæt på sig. Efter han blev ansat som manager i 2018 fortalte han, at han allerede havde været i kontakt med sin tidligere manager. Der er nemlig ingen bedre at lære fra end ham, mener nordmanden:

- Selvfølgelig har jeg allerede været i kontakt med ham, for der er ingen andre, der er bedre at få råd fra.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER