Inter - Atalanta

Italien: Serie A
Inter M. Škriniar (54)
Stadio Giuseppe MeazzaFuld tid1-0
Atalanta
LineupReferat

Skriniar-scoring holder Inter seks point foran AC Milan

Af Stefan Lindahl

Inter havde store problemer imod et Atalanta-mandskab, som i den grad dikterede spillets gang på San Siro mandag aften. Alligevel lykkedes det Serie A-duksene at vinde 1-0 efter en dødbold.

Article image
Ritzau-Scanpix

I mandagens Serie A-kamp mødte tabellens dukse Inter på hjemmebane Atalanta, som banker på til top tre. Danske Christian Eriksen var efter fire Serie A-kampe på banen fra start i dag på Inter-bænken på fra kampens begyndelse. Hos Atalanta var Joakim Mæhle endnu engang med fra start.

I første halvleg kom Atalanta ud som lyn og torden. Gæsterne tog fat om opgøret, og tillod ikke Inter meget. Selvom Inter i løbet af de første 45 minutter kom bedre med i opgøret, så ødelagde Atalanta hele tiden Inters spil. Det betød, at Serie A-duksene aldrig fik fundet deres offensive profiler Romelu Lukaku og Lautaro Martinez i positioner, hvor de kunne blive farlige.

Selvom Atalanta fik lukket hjemmeholdet fuldstændig ned, så betød det ikke, at gæsterne væltede sig i offensive muligheder i den anden ende. Også gæsterne havde svært ved at finde de store muligheder imod et Inter-hold, som i perioder af første halvleg virkede mere rystede, end de har gjort tidligere i sæsonen.

I starten af anden halvleg kom Christian Eriksen så på banen for Inter. Kort efter sendte danskeren et hjørnespark ind i Atalanta-feltet. Her hoppede bolden lidt rundt, før den havnede for fødderne af forsvarsspilleren Milan Skriniar, som sendte bolden ind bag Marco Sportiello i Atalanta-buret til Inter-føring.

Efter scoringen fortsatte det samme kampbillede. Atalanta pressede fortsat Inter langt tilbage på egen banehalvdel. Når Inter fik vendt spillet, så var gæsterne hurtigt hjemme foran eget mål, hvor de fik afværget de farlige muligheder, som hjemmeholdet forsøgte at skabe.

Selvom Atalanta også i hele anden halvleg udfordrede Inter massivt, så lykkedes det ikke for gæsterne at få skabt den mulighed, som kunne bringe udligningen med sig. Derfor blev Skriniars lidt tilfældige mål efter Eriksens hjørnespark den matchvindene scoring.

Resultatet betyder, at Inter igen udbygger forspringet til de nærmeste forfølgere i toppen af Serie A, AC Milan, med seks point. Atalanta derimod forpassede muligheden for at spille sig op på en delt tredjeplads i tabellen, og ligger derfor fortsat på femtepladsen.

Inter
(3-5-2)
1Samir Handanovič (C)
37Milan Škriniar
6Stefan de Vrij
95Alessandro Bastoni
2Achraf Hakimi ↩85
23Nicolò Barella
77Marcelo Brozović ↩77
22Arturo Vidal ↩53
14Ivan Perišić ↩85
9Romelu Lukaku
10Lautaro Martínez ↩77
Bænk
97Ionuț Radu
7Alexis Sánchez ↪77
99Andrea Pinamonti
11Aleksandar Kolarov
13Andrea Ranocchia
15Ashley Young
33Danilo D'Ambrosio ↪85
36Matteo Darmian ↪85
5Roberto Gagliardini ↪77
8Matías Vecino
12Stefano Sensi
24Christian Eriksen ↪53
Atalanta
(3-4-2-1)
57Marco Sportiello
2Rafael Tolói (C)
17Cristian Romero
19Berat Djimsiti ↩81
3Joakim Mæhle
11Remo Freuler ↩81
15Marten de Roon
8Robin Gosens
18Ruslan Malinovskiy ↩46
32Matteo Pessina ↩73
91Duván Zapata ↩70
Bænk
31Francesco Rossi
95Pierluigi Gollini
7Sam Lammers
9Luis Muriel ↪70
6José Palomino ↪81
13Mattia Caldara
40Matteo Ruggeri
20Viktor Kovalenko
41Davide Ghislandi
59Aleksey Miranchuk ↪73
72Josip Iličić ↪46
88Mario Pašalić ↪81

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik