G. Bale (25), G. Bale (49), H. Kane (52), H. Kane (76)
C. Benteke (45)
Asbjørn Steffensen

Harry Kane-show da Tottenham smadrede by-rivaler

Harry Kane og Gareth Bale strålede, da Tottenham med en sejr over Crystal Palace vandt deres tredje kamp i træk i Premier League.
Hjemmeholdet Tottenham skulle søndag aften forsøge at få deres tredje sejr i træk i Premier League. Det krævede en sejr over by-rivalerne fra Crystal Palace, der kæmper i den midterste sektion af ligaen og forsøger at holde afstand til bunden.

Første halvleg var stærkt domineret af hjemmeholdet, der havde en formstærk Gareth Bale med i startopstillingen. Den langhårede waliser kom på scoringstavlen i det 25. minut, da Harry Kane efter en god tur med bolden, fandt Bale inde foran mål, der sikkert kunne sende bolden i nettet.

Lige inden holdene gik til pause, satte Christian Benteke et hovedstød på et flot indlæg fra Luka Milivojevic og udlignede for Crystal Palace efter en ellers sløj halvleg af udeholdet.

Anden halvleg startede med lyn og torden, og på blot syv minutter scorede Tottenham to mål. Det første var endnu engang et mål af Bale med oplæg fra Kane - denne gang på et hovedstød fra tæt hold. Andet mål var en decideret perle, da Kane modtog bolden et stykke udenfor feltet og sparkede bolden over i det lange hjørne til 3-1 uden chance for Guaita i målet.

Efter 76 minutter scorede Kane sit andet mål i kampen. Erik Lamela sendte Heung-min Son i dybden, og som så mange gange før i denne sæson spillede han den engelske angriber fri foran mål, så han med lethed kunne udbygge føringen til 4-1, som også blev slutresultatet.

Tottenham ser ud til at være på rette spor igen efter en dårlig periode. Sejren over Crysal Palace bringer dem to point fra top-4. Harry Kane bringer sig med sine to mål og to assists op på 29 direkte mål-involveringer denne sæson, hvilket er flest af alle.