Det læser brugerne på INDKAST lige nu

Denne artikel er sponsoreret
Torsten Brix

Derfor bruger fodboldspillere salte i deres træning

Fodboldspillere er elitesports udøvere, og de træner meget hårde, og lange træningspas. Derfor er der utrolig vigtigt at man læser op på sine træningsplaner. Skader, og ubehag er nemlig meget hurtigt at opnå hvis ikke man ved hvad man laver.
Elite-atleter som fx fodboldspillere bruger salt tabletter til deres vanddunke. Dette gør man fordi dehydrering er den største risiko, man har som atlet. Mange misforstår at man bare skal indtage rigeligt med vand når man træner. Detter er vigtigt, ja. Dog skal man være opmærksom på at når man sveder, sveder man også alt salt og mineraler ud af kroppen.

Derfor er der mange der bruger Salttabletter fra PurePower, for at få optaget lidt af det salt man sveder ud. Ved at lægge salttabletter i sin drikkedunk forebygger man dehydrering. Salttabletterne indeholder også D-vitamin, så du er dækket af hele vejen rundt. Salttabletter kan derudover fås med mange forskellige smage, og kombinationer af salte. På denne måde kan du tilpasse dine tabletter til din træning.


Hyponatriæmi
Hyponatiæmi er en tilstand hvor du ender med at besvime under din træning. Dette sker når der er alt for lidt natrium i blodet. Natrium får du også fra salt. Denne tilstand bliver ofte misforstået. Mange tror det sker pga. væsketab, overanstrengelse eller mangel på mad. Der er en meget normal forkert diagnose. Ved at sprede buskabet om salttabletter kan vi undgå disse tilstande, og forebygge syge atleter.

Fodboldspillere indtager derfor store mængder af salt med deres vand/protein shakes. Så hvis du selv står i en situation hvor du dyrker hård motion, og sveder meget, så skal du overveje at tilføje salttabletter til din træning.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER