Fodbold nyheder

Arsenal interesserede i ”utilfreds” Atletico-profil

Af Nicolai Christensen

Diego Costa vil løsnes fra sin kontrakt i Atletico Madrid, og er på kig efter en ny arbejdsgiver, og her har en uforventet klub meldt sig på banen.

Article image
Ritzau-Scanpix

Arsenal følger i øjeblikket Diego Costas situation i Atletico Madrid tæt, og Arsenal-manager, Mikel Arteta, er meget interesseret i at tilknytte den spanske angriber til sit angrebsarsenal, ifølge AS. Costas kontrakt udløber i Atletico til sommer, men han har instrueret klubben til at ophæve sin kontrakt allerede seks måneder inden.

Mediet AS rapporterer, at Atletico ikke er interesseret i at sælge til en direkte konkurrent, og med Arsenal, der ikke er med i Champions League, kunne en handel med Arsenal udfylde alle parternes ønsker.

Costa har udtalt, at han ikke ønsker at forlade Europa, da han stadig mener, at han har to-tre gode sæsoner tilbage. Spanieren har tidligere optrådt i Premier League, hvor han repræsenterede Arsenals rivaler, Chelsea, i tre år, hvor han i den periode var med til at vinde to Premier League-titler.

Diego Costa har både i La Liga og i Premier League vist sit værd, hvor han altid har scoret et fint antal mål pr. sæson. Hans bedste sæson var i 2013/14, hvor han scorede 27 mål i 35 La Liga-kampe, og sæsonen efter blev solgt til Chelsea.

Mere om Diego Costa

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik