Det læser brugerne på INDKAST lige nu

Raymund Nelausen

Ibrahimovic er farligere end Lewandowski og Håland

Zlatan Ibrahimovic har været farlig foran mål for AC Milan i denne sæson, og han er faktisk den spiller i top-5 ligaerne, som har det bedste målgennemsnit.
39 år er ingen alder, når man hedder Zlatan Ibrahimovic. Det har svenskeren gentagende gange bevist, og denne sæson er ingen undtagelse. Svenskeren står noteret for 10 mål efter seks kampe, der faktisk gør ham til den angriber med det bedste målgennemsnit per kamp i top-5 ligaerne.

Ibrahimovic scorer i gennemsnit 1.7 mål per. kamp, når han træder på banen for AC Milan. Det er blandt andet bedre end Robert Lewandowski, som scorer 1.4 mål per. kamp, Erling Håland på 1.3 mål og Cristiano Ronaldos 1.2 per kamp.

Hvis man dog ser på samlet antal scoringer, har Zlatan Ibrahimovic langt op til de andre. Her er Robert Lewandowski med afstand den spiller, der har scoret flest mål, da han står noteret for 17 scoringer efter 12 kampe i Bundesliga.

Svenskeren har misset otte kampe i denne sæson grundet skader og covid-19. Senest han var til rådighed i Serie A var 22. november mod Napoli, hvor han scorede to mål i AC Milans 3-1-sejr.

Nedenfor ses top 5 over spillere med flest mål per. kamp.

1: Zlatan Ibrahimovic - AC Milan (1.7 mål per. kamp)

2: Robert Lewandowski - Bayern München (1.4 mål per kamp).

3: Erling Håland - Borussia Dortmund (1.3 mål per. kamp).

4. Cristiano Ronaldo - Juventus (1.2 mål per kamp).

5: Andrej Galabinov - Spezia (1.0 mål per kamp).

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER