Europa: Champions League
FT
5 - 1
(3 - 0)
Paris SG
Başakşehir
Neymar (21), Neymar (38), K. Mbappé (42), Neymar (50), K. Mbappé (62)
M. Topal (57)
Victor Nyrup

Mbappe om protest mod racisme: Da vi traf den beslutning var vi stolte

PSG´s Kylian Mbappe er stolt af begge mandskaber efter, at PSG og Istanbul Basaksehir forlod banen i protest mod racisme.
Fodbolden viste sig ikke fra sin bedste side, da Champions League-kampen mellem PSG og Istanbul Basaksehir blev suspenderet efter racistisk ytring fra kampens fjerdedommer. Ytringerne resulterede i, at spillerne på begge mandskaber nægtede at spille videre, og kampen blev derfor udskudt en dag. En af dem der gik forrets i protesten var PSG-angriberen Kylian Mbappe, som roser begge hold for deres reaktion.

- Jeg er selvfølgelig stolt over det vi gjorder. Vi var ikke skuffede over ikke at spille. Da vi traf den beslutning (at gå fra banen, red.) var vi stolte, siger Mbappe ifølge BBC Sport.

Mbappe har længe været en central figur i kampen mod racisme i fodbold, og franskmanden er selv blevet udsat for racistiske tilråb og racistisk graffiti i området omkring PSG´s hjemmebane Parc Des Princes. Mbappe har før talt offentligt imod racisme, og den unge superstjerne var allerede samme aften som kampen blev suspenderet ude og støtte Basaksehirs assistenttræner pierre Webo, som var manden der blev udsat for den racistiske ytring fra fjerdedommeren.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER