Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Europa: Champions League
FT
0 - 2
(0 - 0)
Liverpool
Atalanta
J. Iličić (60), R. Gosens (64)
Christian Bang Jensen

Atalanta åbner gruppen på vid gab efter sejr på Anfield

Med en overraskende 2-0-sejr over Liverpool på Anfield åbner italienske Atalanta for alvor gruppe D op, hvor tre hold ligger indenfor to points afstand inden de sidste to spillerunder.
Mens Ajax baskede FC Midtjylland, sørgede italienske Atalanta for, at Champions Leagues gruppe D er helt åben inden de sidste to runder. For med en sejr på den svære udebane Anfield i Liverpool, ligger Atalanta og Ajax fortsat a point med syv, mens englænderne har ni.

Første halvleg på Anfield var en taktisk og låst affære uden de store målchancer, men et kvarter inde i anden halvleg sendte den argentinske storspiller Alejandro Gomez et indlæg ind i feltet, hvor slovenske Josip Ilicic strakte sig frem og puttede bolden i nettet til en 1-0-føring for Atalanta.

Og bare fem minutter senere var Atalanta igen farlige på indlæg ind i feltet. Denne gang blev bolden headet videre til Robin Gosens, der helt fri brage Atalanta mod den overraskende sejr.

Liverpool, der var uden Trent Alexander-Arnold, Virgil Van Dijk og Jorden Henderson kom ikke tilbage i kampen, og Jürgen Klopps tropper måtte derfor forlade banen med et nederlag.

I næste runde tager Atalanta mod FC Midtjylland på hjemmebanen Gewiss Stadium, mens Liverpool skal en tur til Ajax i Amsterdam.



MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER