Det læser brugerne på INDKAST lige nu

Europa: Champions League
FT
0 - 2
(0 - 0)
Liverpool
Atalanta
J. Iličić (60), R. Gosens (64)
Jonathan Kjær Troelsen

Optakt: Liverpool - Atalanta

Atalanta skal forsøge at tage revance, når de onsdag skal på besøg på Anfield.
Kommentar:
Med tre sejre i de tre første kampe, kan Liverpool med endnu en sejr allerede nu sikre sig videre avancement fra gruppen. Det vil uden tvivl være noget, som Liverpool vil jagte, da det vil give chancen for at spare nogle af de bærende spillere i de to sidste spillerunder.

Derfor vil de engelske værter formentlig også forsøge at være dominerende og spilstyrende fra første fløjt. Indtil nu har holdets spillemæssige præstationer i Champions League været en gang blandede bolcher, hvor de leverede en tam kamp på hjemmebane mod FC Midtjylland, mens det var anderledes godt i udekampen mod Atalanta, der endte overbevisende 5-0.

Atalanta har indtil nu fået fire point i tre kampe. Alt tyder på, at italienerne skal kæmpe med Ajax om puljens andenplads, som de lige nu ligger side om side med. Derfor er hvert eneste point også utrolig vigtig for Bergamo-klubben. Men hvis de skal have en chance onsdag aften, så kræver det en bedre defensiv indsats end i 0-5-nederlaget i sidste Liverpool-møde.

Karantæner og skader:
Liverpool er utrolig ramte på skadesfronten, hvor i alt 11 spillere enten er dømt ude eller endnu tvivlsomme til opgøret.

Spillerne der med sikkerhed er ude af opgøret er: van Dijk, Naby Keita, Trent Alexander-Arnold, Joe Gomez, Nathaniel Phillips.

Mohamed Salah var i weekendens Leicester-opgør ude på grund af corona, men det forventes, selvom det stadig ikke er sikkert, at egypteren er tilbage til onsdagens opgør. Udover Salah er Thiago, Henderson, Rhys Williams, Shaqiri og Chamberlain tvivlsomme.

Atalanta kommer til at mangle Mattia Caldara, Matteo Ruggeri og Rusian Malinovskiy, mens Fabio Depaoli og Cristiano Piccini er på vippen.

Forventede startopstillinger:
Liverpool: 4-2-3-1
Alisson – Milner, Fabinho, Matip, Robertson – Henderson, Wijnaldum – Mane, Jota, Salah - Firmino

Atalanta: 3-4-2-1
Sportiello – Toloi, Romero, Djimsiti – Hateboer, Roon, Freuler, Gosens – Pasalic, Gomez - Zapata

Bud på kampens profil:
Diogo Jota scorede hattrick i 5-0-kampen, og portugiseren har taget Liverpool med storm de seneste uger og måneder. Derfor er der ingen grund til at tro, at den gode stime ikke fortsætter for den 23-årige spiller. Og specielt ikke hvis Atalanta tropper op med den samme hullede defensiv, som de præsenterede tidligere i sæsonen mod Liverpool. Derfor er Jota et godt bud på kampens spiller.

Bud på kampens resultat:
Liverpool leverede en god præstation i 3-0-sejren mod Leicester i weekenden, og der er ingen grund til at tro, at det gode spil ikke bliver taget med videre i Champions League. Derfor vurderes det, at forhåndsfavoritterne vil vinde kampen og også forholdsvist sikkert. Derfor lyder buddet 4-1 til Liverpool.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER