Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Magnus Kisbye

Landsholdskomet kan ryge for mere end 100 millioner

Jonas Wind er i den seneste tid stormet frem både på landsholdet og klubholdet FC København. Han er angiveligt så brandvarm, at han vil kunne indbringe hovedstadsklubben et trecifret millionbeløb ved et salg.
I gårsdagens landskamp mellem Belgien og Danmark var der enkelte lyspunkter trods det danske to-måls nederlag. Jonas Wind, der scorede Danmarks første mål til 1-1, blev af flere medier kåret som Danmarks bedste spiller efter kampen. Og med to mål i sine første fire landskampe samt syv i denne sæsons 12 kampe for FC København er hans markedsværdi angiveligt skruet gevaldigt op.

Sådan lyder det fra den pensionerede højre back Lars Jacobsen, der er ekspert på Kanal 5. Han blev efter gårsdagens landskamp spurgt ind til, hvad Winds præstation mod Belgien vil gøre ved hans markedsværdi.

- Nu kan klubberne ved selvsyn se, at han kan klare sig på det allerhøjeste niveau. Det her er sammen med Champions League det allerhøjeste niveau, og det kan han begå sig på. Så det sætter lige et ekstra nul på salgsprisen, sagde Lars Jacobsen til Kanal 5.

Ligeledes mener Jonas Winds far og agent, Per Wind, at FCK-spilleren står over for et kæmpe salg. I marts spåede den daværende FCK-træner Ståle Solbakken, at Wind vil kunne sælges for mellem 110-150 millioner kroner ved et eventuelt fremtidigt salg. Den forudsigelse er Per Wind ikke afvisende over for.

- Ståle ved bedre om nogen med alle de forhandlinger, han har været igennem, hvad beløbet kan være. Men uden at det skal lyde for blæret, så er det jo nok det beløb, man snakker om, siger Per Wind til BT.

Hvis Jonas Wind ender med at blive købt for et trecifret millionbeløb, vil han tilslutte sig en eksklusiv klub sammen med Alexander Sørloth, som de eneste Superliga-spillere, der er blevet solgt for mere end 100 millioner kroner. Sørloth indbragte FC Midtjylland ca. 135 millioner kroner, da Crystal Palace købte ham i 2018.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER