Nicolai Christensen

Arsenal-midtbanemand testet positiv for covid-19

Egyptiske Mohamed Elneny er kommet godt i gang med den nye sæson i Arsenal, hvor det er blevet til 11 optrædener i alle turneringer, men kan muligvis ende med at misse de næste par kampe for London-klubben.
I fredags var det Liverpools Mohamed Salah, der blev testet positiv for covid-19, og i går aftes var det så Arsenals Mohamed Elneny, som blev testet positiv, kunne flere medier heriblandt BBC berette om.

Elneny har i denne sæson haft en større rolle, end de fleste havde regnet med på Mikel Artetas Arsenal-mandskab, hvor det er blevet til 11 kampe i alle turneringer. Det kan dog være, at ”The Gunners” må undvære egypteren i de næste par kampe.

Mandag kunne Premier League annoncere 16 positive resultater fra spillere og folk fra staben fra d. 9. til 15. november, og de vil så gå i 10 dages selv-isolation. Elnenys resulater kom efter, at Salah i fredags blev testet positiv.

Elneny har nu returneret til Kairo, hvor han vil blive testet igen, og kan derfor mulgivis ende med at misse Arsenals kamp søndag imod Leeds og deres Europa League-opgør med Molde torsdag i næste uge.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER