Fodbold nyheder

Avis:
Juventus vil bytte Ronaldo væk

Af Daniel Fisker

Tuttosport mener at vide, at Juventus pønser på en måske umulig byttehandel: Cristiano Ronaldo til gengæld for Neymar.

Article image

2022 ser på nuværende tidspunkt ud til at blive et skæbneår for Juventus. Paulo Dybala har kontraktudløb, men det er ikke det store problem for ”Den Gamle Dame”, fordi den argentinske kreatør kun har spillet 160 Serie A-minutter ud af 630 mulige i den igangværende sæson.

En anden spiller, som har kontraktudløb i 2022, er Cristiano Ronaldo. I denne uge har der dog svirret rygter om, at Juventus vil sælge den portugisiske superstjerne næste sommer, så både løn- og transferudgifter kan holdes nede.

Nu er der dog noget, som kunne tyde på, at ”Den Gamle Dame” er i gang med at udtænke en anden plan. Den italienske avis Tuttosport mener således at vide, at Juventus nu pønser på at bytte Cristiano Ronaldo væk til fordel for en anden spiller, som har kontraktudløb i 2022 - Neymar.

Paris Saint-Germain er en af de mest sandsynlige destinationer for Ronaldo, som snart kan være fortid i Torino. Det kan dog give grus i Juventus-maskineriet, at Neymar tilsyneladende er meget interesseret i at forlænge den kontrakt, som på nuværende tidspunkt udløber i 2022.

ESPN rapporterer, at Neymar gerne tager yderligere fem år i den franske hovedstad, mens Telefoot udbygger denne påstand med, at Neymar ønsker at underskrive en kontraktforlængelse og endda tage større ansvar hos ”Les Parisiens”.

Mere om Juventus

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik