Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Denne artikel er sponsoreret
Torsten Brix

8 beviste og kraftfulde hudpleje tips for at få ren hud

At få ren hud behøver ikke koste en formue. Følg disse 8 lette og naturlige tips derhjemme, der er økonomisk overkommelige, til at genoprette din bedste hud!
Hudpleje er gået hen og blevet et overvældende dilemma for alle. Med bogstavelig talt hundredvis af nye cremer, serum og supplementer der bliver lanceret hver uge, og opdagelser af nye must-have skønhedsprodukter hver måned, er det svært at vide hvad din hud reelt har brug for. For at simplificere din søgen efter hudpleje der bidrager til ren og klar hud, er der her 8 tips til at tackle alle dine problemer.


1. Rengør altid to gange
Dobbelt rensning er nøglen til pletfri, klar hud! Alt du behøver er en mild cleanser og en naturlig toner til at slippe af med alt det puds, bakterier, urenheder og overskydende olier, som akkumulerer i dine porer og baner vejen for hudproblemer. Så vask støv og skidt af med en mild ansigtsvask, rens porerne med en mild cleanser og anvend en naturlig rosevands toner til at sikre at der ingen risiko er for at din hud slår ud.
Sørg altid for at du fjerne al din makeup før du går i seng, så din hud kan ånde, imens du sover. Makeup kan tilstoppe dine porer, og resultere i at der opstår hudorme og udbrud.

Har du ikke en makeup fjerner? Bare tilfør noget kokosolie på en vatrondel og gnub det ud i ansigtet og på urenhederne. Exfolier to gange om ugen for at fjerne de døde hudceller og afsløre en lysere hudtone. For at lave din egen scrub, kan du lave blande pulveriserede valnødder med yoghurt og derefter massere blandingen ud over ansigtet for at opnå en ungdommelig glød.


2. Brug en hydrerende serum
Det vigtigste i hudpleje er hydrering. Selv hvis du har olieret hud er hydrering vigtigt. Det er en god idé at bruge en multifunktionel serum, som både hydrerer og bekæmper ældningstegn som fine linjer og rynker. Et naturligt alternativ som Retinol Serum kan hjælpe med at udjævne din hudtone og give dit ansigt en ungdommelig, genopfrisket og glødende hud.

Serummet er udviklet med blandt andet vitamin A, Jojoba, Hyaluronsyre og understøtter produktionen af kollagen, samt virker på alle hudtyper. Hvis du ønsker at vide mere om serummen så kan du se Eco Masters Retinol Serum her: www.shytobuy.dk/eco-masters-retinol-serum.html


3. Hydrer indefra og ud
Vigtigheden af hydrering indefra må ikke overses, såfremt du ønsker en ren og klar hudtone. Mangel på hydrering betyder løsere hud og mindre udstråling. Imens du kan ernære og fugte din hud udefra med en creme eller en serum, er det lige så vigtigt at forblive hydreret indefra.

Drik mindst 8-10 glas vand dagligt for at afværge solskader, for tidlig aldring og tør hud. Du kan også drikke frugt infunderet vand og skifte din kaffe ud med grøn te for at åbne en synlig glød. Hvad der optages igennem indefra vil i den grad vise sig i din hud. Så, forbliv hydreret og fortsæt gløden!


4. Få dine grøntsager for at opretholde din ungdommelige glød
Sukkerholdige drikkevarer og sodavand er meget fristende, men de øger dit taljemål og nedbryder din naturlige kollagen, som giver huden et fast og smidigt udseende. Så, selvom det er fristende, skift dem ud med et shot af klorofyl eller matcha og forandr slagets gang!

Disse ernærende drikkevarer vil hydrere din hud og lysne din hudtone. Derudover kan du holde øje med din vægt med disse kaloriefattige drikkevarer og forblive i god form. Hvis du ikke er så ivrig efter at drikke disse drikkevarer, kan du også finde klorofyl og matcha kapsler, der er med til i løbet af nogle uger, at transformerer din hud fra kedelig og tør til ren og glødende.


5. Brug en is massage for at opnå en lyserød glød
Hvis du gerne vil fjerne hævelser og forme dit ansigt gratis, kan du vaske dit ansigt med iskoldt vand eller massere dit ansigt med isterninger. En ismassage er ikke kun forfriskende men får dig også til at føle dig mere frisk, er med til at stramme dine porer og til at reducere hævelser, samt berolige kløende og irriteret hud. Hvis du ønsker en øjeblikkelig lyserød glød, skal du vaske dit ansigt i iskoldt vand.


6. Brug solcreme igennem alle årstider and forbliv ungdommelig
Brug solcreme hele året rundt, uanset om det regner, er frysende koldt eller skoldende hedt. Om du drikker kaffe derhjemme, ligger og slikker sol på stranden, kører bil, render ærinder eller rejser med fly, er du udsat for skadelig UV stråling, som kan skade din hud og forårsage for tidlig aldring.

Beskyt altid din hud med et bredt spektrum af solcreme SPF 30, både indenfor og udenfor, hvis du ønsker at undgå at få rynker tidligt og uønskede pletter, der påvirker både din skønhed og selvtillid. Anvend solcreme hver anden time for at holde din nyfundne udstråling intakt.


7. Sved det ud!
Følg en fitness rutine for at opnå fejlfri hud. Løb, svøm, løft vægte eller gør hvad end der booster din blodcirkulation. Forøget blodcirkulation vil accelerere udrensningsprocessen i kroppen. Når dette sker vil du opdage en synlige glød i ansigtet efter din træning. Start med en rask gåtur omkring i dit nabolag og forøg derefter din indsats over tid.


8. Skønhedssøvn
Når du ikke får nok søvn viser det sig på din hud den efterfølgende dag. Forestil dig nu den konsekvens det kan få for dit udseende hvis du slås med søvn hver nat. Derfor, hvis du ikke ønsker hævede øjne eller løs hud bør du prøve at få i hvert 7-8 timers god søvn hver nat.

Der er flere forskellige apps der kan hjælpe dig til en bedre søvn, hvis du har forstyrrede søvnrytmer. Glem ikke at følge hudpleje rutinen, hvor du renser, toner og fugter din hud, før du går i seng. Dette hjælper til at du vågner med en frisk og smuk hud.


Spis og drik altid med din hud i tankerne
Uanset hvad du påfører på ydersiden vil din hudplejerutine ikke give synlige resultater hvis du har en usund kost og indtager sukkerholdige drikkevarer. For at opnå den glød, er det nødvendigt at du nærer din krop med flere essentielle næringsstoffer, vitaminer og mineraler. Du kan også overveje at tage et kollagen supplement sammen med grøn te, for at se bedst ud. Til sidst, husk at drikke rigeligt med vand eller frugt infunderet vand for en udrensning af hele kroppen der igen giver din hud glans.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER