Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Asbjørn Steffensen

23.500 fans på Old Trafford?

Manchester United siger, at de er klar til at huse op mod 23.500 fans på Old Trafford, så snart myndighederne giver grønt lys.
Synet af flere tusind fans på stadion virker nærmest som utopi taget verdenssituationen i betragtning. I engelsk fodbold tog man konsekvensen coronasituationen i foråret, og sagde, at ingen tilskuere kunne komme på de engelske stadioner og se fodbold, indtil andet bliver meldt ud. Planerne om at genåbne stadioner i England i oktober blev dog rykket på ubestemt tid og efterlader fans rundt om i landet i skuffelse over, at de endnu ikke må opleve deres favorithold på lægterne.

Premier League-klubben Manchester United var ellers kommet med en plan for, hvordan klubbens stadion, Old Trafford, kunne have op mod 23.500 fans på tribunerne samtidig med at følge retningslinjerne og holde den nødvendige afstand. Derfor er klubben noget skuffet over den netop udskudte genåbnning.

- Vi er rigtig skuffede over, at regeringen valgte fortsat ikke at tillade fans at komme på stadion i oktober, da vi havde styr på alt for at gøre det sikkert, siger Collette Roche, Chief Operating Officer i Manchester United, til Sky Sports News og fortsætter:

- We spent around two months working with the government guidelines to develop the right processes and measures to make sure that we can have around 23,500 people in this stadium safely social distancing."

Vi har brugt omkring to måneder på at arbejde med regeringens retningslinjer for at udvikle de nødvendige processer og foranstaltninger til at kunne have 23.500 mennesker på dette stadion i sikker afstand til hinanden.

Manchester United har ikke haft fans på stadion siden deres 2-0-sejr over rivalerne Manchester City d. 8. marts. Onsdag aften tager De Røde Djævle imod tyske RB Leipzig i deres anden gruppekamp i Champions League på Old Trafford - stadig for tomme tribuner.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER