Denne artikel er sponsoreret
Torsten Brix

Normalt er der seks klubber, der dominerer den bedste engelske fodboldrække

De to Manchester-klubber, London-klubberne Chelsea, Arsenal og Tottenham, samt havnebysklubben Liverpool.
Det er traditionelt de seks klubber, der har vundet mest igennem tiderne og de har delt trofæerne imellem sig de sidste mange år. Derfor er det også interessant, når klubber udenfor top seks blander sig i mesterskabskampen, og det er netop måske hvad vi er vidne til i øjeblikket. For Everton har nemlig fået en særdeles fremragende start på deres sæson i den bedste engelske række, Premier League - og i denne artikel kigger vi på, hvorfor Merseyside-klubben lige nu topper Englands bedste fodboldliga. Bookmakere har nemlig også oplevet en stigende interesse i spil på Evertons kampe, og derfor må man regne dem med i kampen om top seks denne sæson. Spil på Everton med bet365 bonuskode her - og se når Ancelottis tropper sænker den ene klub efter den anden.


Sejre på stribe i Premier League
For svaret skal nemlig blandt andet findes hos trænerstaben, hvis man skal kunne forklare, hvorfor Everton pludselig ligger på førstepladsen og har fået den bedste sæsonstart nogensinde i klubbens traditionsrige historie. Manden i trænersædet hedder nemlig Carlo Ancelotti, og det er bestemt ikke en hr. hvem som helst. Ancelotti har nemlig trænet en lang række af de bedste klubber i Europa og vundet titler med både Real Madrid og Bayern München. Med Ancelotti ved roret har Everton indtil videre hentet 12 point ud af 12 mulige i sæsonens første fire kamp og har scoret mål på stribe. Det er dog ikke kun på trænerbænken, der er sket forandring, men også spillerstaben, der har fået nye ansigter iblandt dem.


Nye ansigter løfter holdet efter fantastisk transfervindue
Selvom Everton i denne sæson har fået besøg af den danske landsholdsmålmand Jonas Lössl, så er det andre spillere hentet i samme periode, der trækker de store overskrifter i England. Det er specielt den eksplosive og hurtige angriber James Rodriguez, der har vundet hjerter på Merseyside med hans mange sæsonscoringer efter tilkomsten til klubben. Ikke mange har gjort så stort indtryk på Liverpool-fansen, som Colombianeren, der fik sit helt store gennembrud ved VM i 2014, hvor han vandt den gyldne støvle og scorede turneringens bedste mål. Ydermere er det faktisk tredje gang i trænerkarrieren, at Carlo Ancelotti har hentet James Rodriguez til sin klub. Først hentede han ham til Real Madrid, dernæst til Bayern München og nu altså til de blåblusede fra Merseyside.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER