Denne artikel er sponsoreret
Torsten Brix

Fodbold - og hobbyer

Tre ting, som du kan få tiden til at gå med, når der ikke er fodbold i TV.
Af og til sker det jo desværre, at der ikke bliver vist fodbold i TV, for eksempel når der er landsholdspause eller pause i Champions League. Og det kan være rigtig svært at finde på noget at lave, hvis ikke man normalt er typen, som ikke rigtig kan tænke på andet end hvem der mon bliver årets Superliga Topscorer eller hvor mange hjørnespark der kommer i den næste Premier League-kamp. Og derfor giver vi dig i denne artikel tre gode bud på, hvad du kan lave mens du venter på den næste fodboldkamp, som du skal se.

Spil fodbold selv
Hvis fodbold bare er og bliver din ultimative yndlingshobby er et rigtig godt bud til noget tidsfordriv indtil der igen bliver vist fodbold naturligvis at du selv går ud og sparker lidt til kuglen. Du kan enten gå i haven med børnene, lave lidt hjemmetræning alene eller samle alle vennerne og spille en hyggelig gang fodbold for sjov. Hvis ikke det er sjovere at spille fodbold selv, så er det i hvert fald mindst lige så underholdende som at se det i TV eller på stadion.

Giv dig i kast med en ny hobby
Hvis du nu er løbet tør for fodboldkampe at se i en længere periode, kan det være, at du skal prøve kræfter med at lære en ny hobby at kende. For selvom det kan være svært at indrømme, findes der andre ting i verden end fodbold. Det kunne være, at du har lyst til at lære at spille guitar, du kunne gå en tur i værkstedet og prøve dine handyman-skills af, eller måske er du mere til en udendørs aktivitet såsom jagt eller måske fiskeri? Der er mange muligheder for at få prøvet eventuelle nye hobbies af.

Læs og bliv klogere
Der findes et hav af rigtig gode bøger, som bare venter på, at du går i gang med at læse dem. De kan handle om hvad som helst, og du vil helt sikkert også kunne finde en bog om det emne, der interesserer dig. Hvad enten du er til gode og fængende krimier eller du hellere vil læse en selvbiografi med din yndlings fodboldspiller. Og hvis du ikke er typen, der gider sidde stille med en bog i flere timer, er der naturligvis også råd for det - nemlig lydbøger. På den måde kan du læse og blive klogere samtidigt med, at du for eksempel er i gang på værkstedet eller måske mens du kører bil eller løber en tur.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER