Det læser brugerne på INDKAST lige nu

Daniel Fisker

Avis: Zohore vil væk fra West Bromwich

Der er ikke udsigt til spilletid i West Bromwich for Kenneth Zohore, som efter sigende håber på at kunne forlade Premier League-oprykkerne i transfervinduets 11. time.
Det engelske transfervindue smækker i klokken 18 fredag aften. West Bromwichs danske angriber Kenneth Zohore håber efter sigende at have fundet en ny klub inden da. Birmingham Mail rapporterer således, at udsigten til begrænset spilletid har ansporet Zohore til at søge nye græsgange.

Zohore nåede at spille 17 kampe i den forgangne Championship-sæson, hvoraf der i 12 tilfælde var tale om kortere indhop. Den danske angribers udsigt til spilletid i den nye sæson blev yderligere forpurret, da West Bromwich præsenterede Huddersfield-angriberen Karlan Grant på en seksårig aftale.

West Bromwich har i løbet af sommeren også forstærket offensiven med kantspilleren Callum Robinson, som i Sheffield United og West Bromwich er blevet omskolet til angriber. Den 25-årige englænder står dermed også foran Zohore i køen til spilletid. Den yderligere begrænsede udsigt til spilletid har fået Zohore til at se sig om efter en ny klub.

Transferrygterne har tidligere sendt Zohore til Derby County, som blandt andet har Wayne Rooney på holdkortet. Birmingham Mail mener dog at vide, at Millwall i det engelske transfervindues 11. time har taget hul på forhandlingerne om den tidligere FCK og Brøndby-angriber.

Den engelske avis rapporterer, at der sandsynligvis bliver tale om en etårig lejeaftale i første omgang. Der er dog tale om et kapløb mod tiden, hvis West Bromwich, som i sommeren 2019 betalte 66 millioner kroner for Zohore, skal nå at sende den danske angriber til Millwall.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER