Fodbold nyheder

Özil modtager enorm loyalitetsbonus fra Arsenal

Af Troels Drasbech

Den omdiskuterede midtbanespiller har modtaget et enormt millionbeløb.

Article image
Ritzau-Scanpix

Mesut Özil har ikke spillet en kamp for Arsenal siden den 7. marts 2020, men den 31-årige tysker tjener fortsat gastronomiske beløber, grundet sin kontrakt han underskrev med klubben tilbage i januar 2018.

Udover sin ugentlige løn på knap tre millioner kroner har midtbanespilleren nu ifølge The Athletic modtaget en helt enorm loyalitetsbonus på 65 millioner kroner i slutningen af september.

Ifølge The Athletic har bonussen fungeret som et lukrativt lokkemiddel for at fastholde den 31-årige i klubben indtil kontraktudløb, hvilket i bakspejlets skær må siges at have givet bagslag.

Arsenal har forsøgt at afskedige Özil i de seneste transfervinduer, hvortil tyskeren har været meget opsat på at blive kontrakten ud, hvilket naturligvis skyldes det økonomiske aspekt, der blot er blevet yderligere penslet ud i form af nyhederne om loyalitetsbonussen.

Nu er den offensive kreatør imidlertid blevet ekskluderet fra Europa League-truppen, hvilket trods alt sparer klubben for diverse kamp-bonusser fremover, indtil kontrakten udløber i 2021.

Mere om Mesut Özil

Mere om Arsenal

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik