Fodbold nyheder

Rezan Corlu:
Gennembrud i Brøndby vil betyde meget

Af Raymund Nelausen

Rezan Corlu er vendt tilbage til Brøndby efter ophold hos AS Roma og Lyngby BK. Han fortæller til Indkast.dk, hvad det betyder for ham at spille for Brøndby, og hvad hans mål er for den kommende sæson på Vestegnen.

Article image
Ritzau-Scanpix

To minutter blev det i Rezan Corlus tilbagevendende på Brøndby Stadion. Tilbage i 2017 blev han solgt til italienske AS Romas U19-mandskab, men det var hos Lyngby BK, at han for alvor fik sit store gennembrud. Her blev det til 11 mål og 10 assist, og han var en af holdets helt store profiler, da Lyngby overlevede i Superligaen i sidste sæson.

Nu er han så tilbage i den klub, hvor han fik sin seniordebut. Grundet en karantænedom fra sin tid hos Lyngby, var det dog først i går, at Rezan Corlu endnu en gang trak Brøndby-trøjen over hovedet. Og det var en glad Corlu, som Indkast.dk snakkede med efter kampen.

- Det var dejligt, at kunne løbe ind på Brøndby Stadion igen. Det er en meget sulten trup, kan jeg mærke. Som man også kan se, har spillet ikke været så smukt, som man kunne håbe på i de tre første kampe, men der er meget fightervilje. Det er en trup, der arbejder hårdt.

- Jeg har nogle ting, som jeg skal indhente med relationer og spillet på banen, fordi gutterne kender hinanden fra sidste sæson, så det er selvfølgelig noget, som jeg skal have indhentet. Så må tiden vise, hvornår jeg kan komme i startopstillingen, udtalte Rezan Corlu.

I sin første periode hos Brøndby formåede Rezan Corlu aldrig at slå igennem på førsteholdet. Nu har den 23-årige offensivspiller fået en masse erfaring på højeste niveau, hvor han brillerede hos Lyngby, og han er klar til at tage hele Brøndby Stadion med storm. Men hvor meget ville succes i Brøndby-trøjen betyde for Corlu?

- Det vil betyde meget. Det er det, som jeg sigter og arbejder efter. Jeg havde en god sæson sidste år, men det er selvfølgelig glemt. Det er hårdt arbejde nu, det er en ny trup, og selvfølgelig en stor klub, som jeg er kommet til, så der skal arbejdes for det.

- Det er klart, at jeg tager succesen i Lyngby med. Det er altid godt med selvtillid og have gode oplevelser med i ryggen. Jeg vil selvfølgelig gerne starte inde og spille fast hver gang, men det må tiden vise, udtalte Corlu til Indkast.dk efter 2-1 sejren over AC Horsens.

Mere om Rezan Corlu

Mere om Brøndby

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik