Fodbold nyheder

Kun få klubber kan lokke Yussuf Poulsen væk fra RB Leipzig

Af Annemette Svane

Yussuf Poulsen har spillet i RB Leipzig længe, og der skal meget til før, at han vil forlade klubben.

Article image
Ritzau-Scanpix

Yussuf Poulsen har spillet 253 kampe for RB Leipzig, siden han kom til klubben som 19-årig. Han har været med på klubbens rejse fra den tredje bedste række i Tyskland og op til Bundesligaen, og han var ligeledes med, da den tyske klub spillede sig i Champions League-semifinalen i den forgangne sæson. Ifølge Tipsbladet har den danske landsholdspiller udtalt sig i et interview, hvor han ikke lægger skjul på, at han har svært ved at se sig selv i en anden klub:

- Vi har nu været med i Champions League i et par år, og der er bare ikke ret mange klubber i verden, der kan tilbyde at spille på det her niveau. Skal man ud og starte fra nul et sted, bygge sig selv og sit navn op? Her ved folk, hvad de får. Træneren, sportsdirektøren, de ved, hvad de får, når jeg spiller. De kender mig og ved, hvad jeg kan. Det skal man opbygge, hvis man tager til en ny klub, og som sagt er der altså kun et par håndfulde klubber, der spiller Champions League hvert år.

- Der skal komme et rigtig godt tilbud fra én af de klubber, der skal tilbyde mig den samme pakke, som jeg har i Leipzig, før det kan blive aktuelt.

Mere om Yussuf Poulsen

Mere om RB Leipzig

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik

Champions League - Atalanta - Real MadridChampions League - Gladbach - Manchester C