Raymund Nelausen

Mulig genforening med Zohore på vej

Kenneth Zohore er en færdig mand hos West Bromwich og leder derfor efter en ny klub. Det kan føre til en genforening med sin tidligere manager Neil Warnock, der nu er hos engelske Middlesbrough.
Da West Bromwich rykkede op i Premier League, var det uden en betydningsfuld rolle til Kenneth Zohore. Danskeren spillede kun 17 kampe i den forgangne sæson, og han var ikke i nærheden af Slaven Bilics trup de sidste syv kampe af Championship-sæsonen.

Zohore har derfor fået lov til at lede efter en ny klub. Ifølge mediet TEAMtalk kan Zohore meget vel blive i England, da der er en gammel kending, som ønsker danskerens kvaliteter. Hos Middlesbrough er det Neil Warnock, der er manager, og han skulle være meget interesseret i en genforening med den danske angriber.

De har en fælles fortid hos Cardiff, hvor de var en del af klubbens sæson i Premier League i 2018/2019. Det endte dog ikke lykkeligt for nogle af parterne, da Cardiff rykkede ned fra den engelske bedste række.

Nu kan det ende med, at Kenneth Zohore og Neil Warnock endnu en gang skal føre et mandskab fra Championship op i Premier League, hvis danskeren skifter til Middlesbrough. TEAMtalk beretter, at det nok ikke bliver en permanent aftale til at starte med, da Middlesbrough ikke er i stand til at købe Kenneth Zohore på nuværende tidspunkt.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER